To je to što me zanima!

Minice su skinule monopol toaleta pri odabiru haljine

Kako ne biste pali na završnom stilskom ispitu, kreatori nude savjete, a na vama je da trendove uspješno iskombinirate s modnom maštovitošću
Vidi originalni članak

Zadnja “klapa” dnevnika sa zaključenim ocjenama, veselje norijade i svečani trenutak maturalne večere koja svim tinejdžerima znači korak prema zrelosti, a tinejdžericama još k tome predstavlja i trenutak “modne mature”. Kako ne biste pali na tom završnom stilskom ispitu, kreatori nude savjete, a na vama je da trendove uspješno iskombinirate s osobnom modnom maštovitošću. Nepogrešiv izbor oduvijek su klasične duge haljine u crnoj, bijeloj, sivoj ili crvenoj, ali kako ne biste ispali modna “ziherašica”, hrabro se ogrnite zelenom, ljubičastom ili bojom fuksije.
Izbjegnite naramenice i potražite modele koji u gornjem dijelu daju dojam korzeta ili one koje sežu samo na jedno rame. Neodoljivo profinjen izgled jamči naoko čedna haljina zakopčana do grla, ali sa seksepilnim otvorom na leđima, pogotovo ako je od crne čipke. No duge večernje haljine više nisu jedini sinonim za svečano, što bi maturalna haljina svakako trebala biti.
Maštoviti krojevi kratkih haljina ili dužine malo ispod koljena stoje uz bok “monopolu” dugih toaleta, pa dizajneri savjetuju minikrinoline, haljine od šifona koji graciozno pada u slojevima, krojeve u stilu ‘70-ih koji ističu struk sa suknjom A-kroja, mnoštvo volana ili minimalizam istaknut bogatim nakitom.
Odlučite li da vaša maturalna haljina bude raskošna “oprava” koja plijeni pozornost bojom i krojem, svakako izbjegnite napadni nakit i obrnuto. Vrhunac stila je postići sklad pri kombiniranju neodoljivih komada odjeće i modnih dodataka, a ne izgledati kao blještava ruska klizačica.

Gola leđa ili ramena su seksi
Holivudska slatkica Liv Tyler vješto kombinira crnu čipku i gola leđa otkrivši baš koliko je potrebno da bi istaknula decentni seksepil. Umjesto dekoltea, na maturalnoj večeri pokažite leđa ili ramena.

Zelenom se ističete u masi
Mlada holivudska glumica Rachel Bilson modno je odvažna te zna izabrati haljinu upečatljive boje i kroja. Izborom zelena haljine poručujete da ste modno samosvjesni i ističete se u masi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare