To je to što me zanima!

Minipite s rajčicama odlični su zalogajčić, a gotove su za tren

Osim rajčica, na tijesto se stavlja sir, inčuni, mnoštvo začinskog bilja itd. Ali, ako ne volite inčune, staviti možete što god poželite - od ostataka bolonjeza do šunke, šampinjona...
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 300 g smrznutog lisnatog tijesta
  • 250 g mini rajčica
  • luk
  • češanj češnjaka
  • 2 slana inćuna
  • ružmarin
  • bosiljak
  • origano
  • maslinovo ulje
  • dl kiselog vrhnja
  • žumanjak
  • 150 g feta sira
  • peršin

Priprema:

Propirjajte luk, češnjak, ružmarin i bosiljak. Posolite, popaprite, dodajte origano te zalijte s malo vode. Kad zavrije, poklopite i pirjajte dok tekućina ne ispari. Ostavite neka se ohladi. Razvaljajte tijesto i izrežite  na kocke. Prebacite tijesto na ohlađeni lim.

Premažite ga usitnjenim inćunima i rasporedite pirjani luk. U posudi izmiješajte vrhnje i žumanjak te dodajte sir. Izlijte smjesu po nadjevu. Posložite polovice rajčica i pospite peršinom. Pecite oko 20 minuta na 200°C.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hipsterica 12.05.2016.

    Pročitajte i ovaj recept: http://emamustac.com/piletina-s-mozzarellom/

  • milanovic13 29.04.2016.

    Gospodin novinar nisu inčuni nego inćuni..prvi razred osnovne skole

  • vana 3 29.04.2016.

    Ne izgleda loše ali ću čekati svoje male pomidorice ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare