To je to što me zanima!

Mirisi svijeća vraćaju lijepa sjećanja i stvaraju ugođaj

Želite li stvoriti toplu, domaću atmosferu odaberite svijeće s mirisom cimeta, vanilije ili jabuke, a za opuštanje odlični su lavanda, kadulja i čempres
Vidi originalni članak

Ukrasne svijeće u domu djeluju dekorativno, njihov plamen stvara posebnu atmosferu, a uz dodatak mirisa potiču određena raspoloženja i osjećaje. Želite li stvoriti toplu, domaću atmosferu, odaberite svijeće s mirisom cimeta, vanilije, jabuke, višnje ili maline. Ovi mirisi bude sjećanja iz djetinjstva i podsjećaju na ugodne trenutke kad su se iz mamine ili bakine kuhinje širili mirisi finih, domaćih kolača i pita. Odaberite svijeće s eteričnim uljima jer jedino pravi, prirodni mirisi stvaraju željenu atmosferu.
Također, ne miješajte mirise različitih kategorija, primjerice lavandu za opuštanje i onaj za stvaranje romantičnog ugođaja, kao što je miris ruže, jer će krajnji učinak biti neodređen i neprivlačan.

- Blagdanski ugođaj u domu dočarat će svijeće obogaćene mirisom bora, jele ili klinčića. Za posebne prigode svijeće možete dodatno ukrasiti.
- Svijeće s aromaterapijskim djelovanjem odlične su za opuštanje. Osim lavande i geranija, opustit će vas i miris kadulje, bergamota ili čempresa.
- Miris ruže ili jasmina neizostavni su želite li stvoriti romantičnu atmosferu. Vrlo stimulativno djeluju i mirisi svježeg južnog voća, čokolade ili kave.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare