To je to što me zanima!

'Mislila sam da sam vatromet u spavaćoj sobi sve dok mi bivši nije rekao brutalnu istinu'

Njegove su me riječi natjerale da shvatim kako nisam bila potpuno prisutna u tom trenutku. Bila sam previše zauzeta mišlju kako osigurati da tip doživi vrhunac, rekla je Jana
Vidi originalni članak

Jana Hocking, 38-godišnja spisateljica iz Australije, godinama priča o svom ljubavnom životu na društvenim mrežama. Bilo je tu burnih romansi, katastrofa na spojevima... Bila je, kaže, prilično samouvjerena u svojim izvedbama u krevetu sve dok joj jednog dana bivši dečko nije otvorio oči.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je otišla s njim u noćni izlazak pa su se tijekom razgovora dotakli i škakljivih tema.

ISKRENA ISPOVIJEST 'Ja sam 36-godišnja djevica i želudac mi se okreće od pomisli na poljubac s muškarcem'

- Kad smo došli do teme seksa, pitala sam ga kakva sam u krevetu. Priznajem, osjećala sam se previše samopouzdano, oduvijek sam se smatrala vatrometom u spavaćoj sobi. Besramna sam, znam. Ono što mi je rekao pogodilo me poput tone cigli. Rekao mi je: 'Bila si sjajna, samo vrlo brza. Uvijek sam se tek zagrijao, a ti si već bila gotova' - prisjetila se Jana.

- Ispostavilo se da muškarci više vole maraton nego sprint, a ja sam u cilj stigla prerano. Njegove su me riječi natjerale da shvatim kako nisam bila potpuno prisutna u tom trenutku. Bila sam previše zauzeta mišlju kako osigurati da tip doživi vrhunac i brigom o tome kako moje tijelo izgleda, tako da sam posve zaboravila uzeti si vremena i uživati u vožnji - rekla je i dodala da je iz tog razgovora nešto naučila i sad više ne žuri toliko, prenosi The Star.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mars7 30.09.2023.

    Ljepotica

  • "next" 29.09.2023.

    Bila je vrlo brza i sjajna?! Nekako mi to u ovom slucaju ne ide zajedno.

  • 29.09.2023.

    Tragedije

Komentiraj...
Vidi sve komentare