To je to što me zanima!

Mislite li da ste super vozač? Probajte proći test iz propisa

Hrvatski autoklub omogućio je vozačima besplatnu i anonimnu provjeru znanja prometnih propisa. Online test sadrži deset pitanja koja otkrivaju jeste li znalac ili trebate ponoviti gradivo
Vidi originalni članak

Pitanja se vrednuju s 3, 4 ili 7 bodova, a ukupni zbroj bodova je 40. Predviđeno ispunjavanje je pet minuta, a svako pitanje može imati jedan ili više točnih odgovora. 

Test ćete položiti ako ostvarite najmanje 36 bodova, odnosno morate imati najmanje 90 posto točnih odgovora, pod uvjetom da ste točno odgovorili na pitanja koja se odnose na pravila prednosti vozila na raskrižju.

VRIJEME JE DA SAZNAŠ Misliš da si karakterno čista desetka? Riješi kviz!

- Poštovani vozači, pred vama je drugo izdanje našeg online testa u kojem možete testirati znanje iz prometnih propisa. Dobro razmislite o svakom i klikom miša ili prstom na pametnom telefonu označite kvadratić s odgovorom za koji mislite da je točan (negdje je potrebno označiti dva ili više odgovora). Na kraju pritisnite ‘Podnesi’ i saznajte rezultate. Ako niste zadovoljni rezultatima to je prilika da provjerite prometno gradivo. Test je anoniman, odnosno vaši rezultati se nigdje ne bilježe" - obavijestili su vozače iz HAK-a. 

Okušajte se! Test možete ispuniti OVDJE.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 22.06.2019.

    Koja glupa pitanja koja nemaju veze sa stvarnoscu. Nevidis sta onaj policajac na raskrizju signalizira a odgovor da oprezno nastavis voziti. U koloni da se prilagodi brzina...sta ako drugi voze 150 da onda i ja isto ili ako drugi zabusavaju da onda i ja isto kocim promet. Pitanje koja je najveca dopustena brzina za motorna vozila,to je 130 na autoputu a odgovor netocan. Hvala Bogu da u prometu vise vodim pozornosti o drugima nego o sebi...

  • Zabrinuti Jožek 21.06.2019.

    U moje vrijeme polaganja bio je samo jedan točan odgovor a ne sada tri ovo nema smisla zato i ima toliko saobračajki jer su pitanja bila psihičkog karaktera..užas..

  • darko122 21.06.2019.

    Zakonitost kod pisanog popunjavanja testova je da se mora napomenuti dali je jedan ili više odgovora točno, ovo je tipično zlobno navlačenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare