Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Mislite li da ste super vozač? Probajte proći test iz propisa

Hrvatski autoklub omogućio je vozačima besplatnu i anonimnu provjeru znanja prometnih propisa. Online test sadrži deset pitanja koja otkrivaju jeste li znalac ili trebate ponoviti gradivo

54 komentara

Pitanja se vrednuju s 3, 4 ili 7 bodova, a ukupni zbroj bodova je 40. Predviđeno ispunjavanje je pet minuta, a svako pitanje može imati jedan ili više točnih odgovora. 

Foto: HAK

Test ćete položiti ako ostvarite najmanje 36 bodova, odnosno morate imati najmanje 90 posto točnih odgovora, pod uvjetom da ste točno odgovorili na pitanja koja se odnose na pravila prednosti vozila na raskrižju.

VRIJEME JE DA SAZNAŠ Misliš da si karakterno čista desetka? Riješi kviz!

- Poštovani vozači, pred vama je drugo izdanje našeg online testa u kojem možete testirati znanje iz prometnih propisa. Dobro razmislite o svakom i klikom miša ili prstom na pametnom telefonu označite kvadratić s odgovorom za koji mislite da je točan (negdje je potrebno označiti dva ili više odgovora). Na kraju pritisnite ‘Podnesi’ i saznajte rezultate. Ako niste zadovoljni rezultatima to je prilika da provjerite prometno gradivo. Test je anoniman, odnosno vaši rezultati se nigdje ne bilježe" - obavijestili su vozače iz HAK-a. 

Okušajte se! Test možete ispuniti OVDJE.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message