To je to što me zanima!

Mjesto za krevet pronašli su u zidu, u obliku okna ili pećine

Kreativni dizajneri namještaja pronašli su rješenja za spavanje u malim prostorima tako da izgledaju romantično, praktično i vrlo domišljato, i to prema svačijem ukusu
Vidi originalni članak

Inovativni proizvođači namještaja tvrtke Resource Furniture dosjetili su se kako u malom prostoru funkcionalno "sakriti" krevet preko dana, a izvaditi ga preko noći iz ugradbenog prostora, donosi Home Designing. Korak dalje u opremanju malih prostora otišao je francuski dizajner Alexandre de Betak, koji je cijelu kuću u Majorci osmislio kao špilju, s krevetima u obliku udubina u zidu s posebnom rasvjetom. 

Kreveti kao skladišni prostori popularno su rješenje u malim stanovima s visokim stropovima, na koje se penje pomoću ljestvi, dok donji dio konstrukcije kreveta služi kao mala ostava ili čak kompletni ormar, kažu dizajneri interijera.

Mia Baxter dizajn predlaže stavljanje kreveta u konstrukciju od brodskog poda koja neodoljivo podsjeća na prozorsko okno, a od znatiželjnih pogleda ležajevi se sakrivaju zastorom. Romantičari inspiraciju mogu pronaći u dizajnu tvrtke Love Fest ili Selby, koji su osmislili drvene krevete na samom stropu dnevnog boravka, a lijepim pogledom na ostatak prostora iz prikrivene ljubavne oaze.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_153464 25.04.2012.

    nije loše,ovi kreveti u zidu na nekih pola m visine su mi zakon,a od kreveta na kat imam fobiju

  • andi_1 24.04.2012.

    treba imat visunu za to....al neke ideje nisu loše !

  • user_139303 24.04.2012.

    Ima zanimljivih ideja, neke su već viđene, ali ok, sve u svemu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare