To je to što me zanima!

Mlada Amerikanka se žalila da je nemoguće imati život i raditi od 9 do 5 - ubrzo je dobila otkaz

Brielle Asero stigla je u svijet odraslih te ubrzo shvatila da neće moći živjeti kao u studentskim danima. Manjak slobodnog vremena u danu ju je uzrujao...
Vidi originalni članak

Nakon što se mlada Amerikanka Brielle Asero na društvenim mrežama požalila na svijet odraslih i manjak slobodnog vremena koji dolazi s poslom od devet do pet, dobila je otkaz. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije moja krivnja što sam dobila otkaz. Nisam radila ništa zbog čega su me zaposlili, a i u firmi nije bilo dovoljno posla za mene. Otkaz pred blagdane mi je teško pao jer ne znam gdje ću naći novi posao, rekla je Brielle na TikToku.

@brielleybelly123

can someone tell me im going to be okay !!!! feels like the world is ending i need a job immediatley i am feeling so lost rn like i moved for this...!?

♬ original sound - BRIELLE

Djevojka je diplomirala marketing te novim poslom nije bila oduševljena. Kada je tek dobila posao pred kamerom se slomila i zaplakala jer zbog smjena na poslu više nije imala vremena za sebe i svoje prijatelje kao što je to bio slučaj tijekom studentskih dana.

ŠTO TE MUČI? Kako se pripremiti za razgovore za posao: 'Odijenite staru odjeću i pripremajte se doma'

- Znam da vjerojatno sada previše dramatiziram, ali pronašla sam svoj prvi posao od devet do pet. Sjedam na vlak oko 7.30, a kući se vraćam najranije u 18.15 i više ništa ne stižem, rekla je u prvom videu kojeg je objavila na TikToku.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Dodala je da se nakon posla želi istuširati, pojesti večeru i otići spavati, ali da nakon posla nema snage ni vremena još i kuhati ili vježbati.

- Toliko sam zbog svega toga uznemirena. Znam da bi moglo biti i gore, ali doslovno ustajem po mrklome mraku. Gdje pronaći vrijeme za prijatelje? Gdje naći vrijeme za upoznavanje, za dejtanje, rekla je uzrujana djevojka.

OPISUJE SVOJA ISKUSTVA Srbin koji radi na brodu i putuje svijetom postao hit na TikToku: Prikupio je 6 milijuna lajkova

Brielle je u komentarima na društvenim mrežama dobila podršku od brojnih pratitelja, a zbog svog videa je završila u američkim televizijskim emisijama te na raznim portalima diljem svijeta.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Sivonja i Vesna 22.12.2023.

    Itekako je moguće moja firma 6 h radno vrijeme-vikend slobodan a imam izbor da radim 4 dana i pet,sub,ned slobodno-tako da sve je moguce-odaberi sta ti je prioritet novac ili slobodno vrijeme i lakse ce ti biti!

  • Keyko1981 22.12.2023.

    Pa zato je masonerija i postavila takav svjetski poredak, radiš 80% dana, ostalih 20% brineš šta ćeš pojesti i odeš spavati i tako 40 godina a prije toga ti ispiru mozak 15 godina u školi. Odeš u penziju sa 5 dijagnoza i jedva čekaš umrijeti da se patnja prekine. NOVAC je sredstvo porobljavanja. Uvjerili su vas da ako ne radite ko roblje da ste nitko i ništa, nule, niškoristi. Koja prevara. Ljudi su dresirani da žive da bi radili umjesto da rade da bi živjeli.

  • EmilCandor 22.12.2023.

    Ogroman broj mladih danas su nezreli, nespremni prihvatiti odgovornost za svoj život, zahvaljujući Tik Toku i raznim drugim forumima. Cura iz članka neće nikada živjeti od svog rada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare