To je to što me zanima!

Mladenka poslala popis pravila za vjenčanje: Nosite rep ili bob i nemojte uopće pričati sa mnom

U pravilima stoji i da žene ne nose puno šminke, a gosti nikako ne smiju provjeravati Facebook dok im se to ne kaže. Dok je najbizarnije pravilo definitivno: 'Uopće ne razgovarajte s mladenkom!'
Vidi originalni članak

Ova mladenka zgrozila je svoje goste nakon što je s njima podijelila popis bizarnih uputa za svoj veliki dan. Naime, gosti su od koordinatora vjenčanja dobili e-mail u kojem su detaljno navedeni svi zahtjevi mladenke. Malo je reći da je taj popis šokirao njene uzvanike.

PROMO Kako do preplanulog tena bez štetnog izlaganja suncu i oštećenja kože?

POGLEDAJTE VIDEO: Mladu na svadbu doveli u traktoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među 15 navedenih pravila i propisa, gosti su naišli i na prilično razumne zahtjeve, poput pravila da ne smiju obući bijelu odjeću i da moraju doći 15 minuta ranije. No kako popis ide dalje, tako zahtjevi postaju sve ekstremniji, pa je mladenka u jednom od pravila napisala da želi da gosti od frizura 'ne nose ništa drugo osim osnovnog boba ili repa"'.

POGLEDAJTE KAKO SE STRIPER SNAŠAO U ODGOVORIMA NA '10 BIZARNIH PITANJA': 

EMOCIONALNA AFERA Varate li svog dečka ili curu na emocionalnoj razini? Vaše misli su drugdje, to je vrsta preljuba

Ženske gošće se također ne smiju 'jako se našminkati' i nikako ne smiju provjeravati društvene mreže (točnije Facebook) dok im se to ne kaže. Najbizarnija je svakako točka osam na popisu u kojoj stoji: 'Uopće ne razgovarajte s mladenkom' i na kraju svi gosti moraju ponijeti poklon u vrijednosti od 75 američkih dolara (oko 500 kuna) ili više, inače će ih mladenka odbiti.

Screenshot e-maila podijeljen je na Redditu, gdje su i korisnici bili nezadovoljni zahtjevima mladenke.

Među komentarima je pisalo: 'Ne mogu odlučiti trebaju li gosti ostati doma ili pak donijeti kokice i dokumentirati ovo vjenčanje', dok je drugi dodao: 'Apsolutno bih se pojavio sa 75 dolara u centima i to u bačvi!', piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • crna žena 17.07.2021.

    Ne bih joj ni došla na vjenčanje.

  • Richter 17.07.2021.

    Ovo nije napisala mladenka, nego kordinatorica vjenčanja.

  • nap 17.07.2021.

    Arogantna misli da sve mora bit kako ona kaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare