To je to što me zanima!

Mladenke u Turskoj uz cvijeće, veo i vjenčanicu biraju i - maske

U Turskoj su nedavno dozvoljena vjenčanja, no obavezne su maske, pa su saloni vjenčanica počeli izrađivati maske usklađene s haljinom i izrađuju ih istim vezom i ukrasima
Vidi originalni članak

Svadbeni buket, čipkasti veo, podvezice i - maska, to je po novome nezaobilazni dio ponude salona vjenčanica u Turskoj. Naime, nakon što su nedavno ponovo dozvoljena vjenčanja, a moraju se provoditi uz mjere zaštite od korona virusa, u Istanbulu postoji butik koji je prepoznao priliku u izradi posebno ukrašenih maski za vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanja propala zbog korone, ali torte - stižu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Turskoj su one obavezne na vjenčanju, kako za mladence, tako i za goste. Dizajnerica vjenčanica Pinar Bent kaže kako izrađuju maske za svaku haljinu posebno, tako da vez i ukrasi u potpunosti odgovaraju haljini.  

- Nije nam teško prilagoditi se tome. Teže je, naravno, mladenkama. Naime, većina haljina ima više slojeva i veo, pa im je nošenje maske nerijetko baš stresno - kaže dizajnerica. No, Banu Gunduz, djevojka koja je za kamere pokazala nekoliko vjenčanica s maskama, kaže kako maske zapravo nisu neudobne, a imaju i jednu prednost - ne morate previše vremena posvetiti šminkanju. 

Naravno, bilo bi bolje da nije ovako vruće, no s obzirom na broj zaraženih korona virusom u Turskoj, nošenje maski na vjenčanjima jednostavno treba prihvatiti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mcaaa 02.07.2020.

    oni od uvjek nose maske

Komentiraj...
Vidi sve komentare