To je to što me zanima!

Mladolika J. Aniston: Uz ovih 5 rituala ostajem vrlo fit i zdrava

Jennifer Aniston neki je dan napunila 51 godinu, koje se na njoj uopće ne vide. To može zahvaliti vlastitim dobrim navikama i ritualima, ali i povremenim odmorima. Treba slušati svoje tijelo, ističe glumica.
Vidi originalni članak

Osim što je njezina frizura prije 30-tak godina promijenila svijet ljepote, Jenn je poznata i po mladolikom izgledu i fantastičnoj figuri, bez da se drastično operirala poput njezinih brojnih kolegica. Iako očito ima dobre gene, 51-godišnjakinja otkriva da izgled može zahvaliti određenim životnim navikama i ritualima koje redovito prakticira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Život me naučio da je važno imati neki balans – izjavila je Jenn u jednom od intervjua.

– Moje tijelo želi povremene odmore. Naime, pojednostavila sam si život, želim malo više uživanja, a manje brige. Volim jednostavnije stvari, duge šetnje, ne nervirati se oko svega što pojedem - ispričala je. 

Pod broj jedan Jennifer stavlja njegu kože, odnosno hidrataciju kože i obavezan zaštitni faktor.

1. Kreme za sunčanje su 'must have' i nosi ih svugdje sa sobom

- Iako volim sunce i nije mi problem dugo boraviti na otvorenom, s godinama sam naučila da kožu uistinu treba zaštititi. Nosim faktor 50 i imam ga posvuda. Kreme su u autu, u torbi, pored bazena… - izjavila je Jenn.

2. Voli beauty gadgete 

Koristi i beauty gadgete te prati scenu novotarija na tehnološkoj sceni. Najpopularniji su oni za čišćenje i masiranje koji ujedno potiču cirkulaciju. Voli otići i u infracrvenu saunu, čak par puta tjedno nakon teretane.

3. Ujutro želi mir

- Budim se oko 4:30 i dan započinjem meditacijom, a onda idu doručak i vježbanje. U shake stavim sastojke kao kao što su banana, borovnice, stevia, povrće, maca prah, čisti protein i kakao - izjavila je Jenn za Well+Good. Ponekad umjesto shakea pojede tost, jaja s avokadom ili žitarice s bademovim mlijekom i bananama.

4. Mijenja vrstu treninga

Svako malo mijenja treninge, jer smatra raznolikost kretanja važnim.

- Moja trenerica radi spinning-yogu koja kombinira bicikl i klasičnu jogu. Prvo vrtimo pola sata, a nakon toga radimo jogu 40 minuta, što je dosta intenzivno. Nakon toga idem u teretanu gdje radim trening snage. Mijenjam sprave u teretani, kako mi ne bi dosadio isti raspored vježbi. Volim na neki način iznenaditi tijelo kroz vježbanje, a ponekad ubacim boks umjesto neke druge vježbe - objasnila je.

Iako, ističe, ima i dana kad ne vježba.

- Ponekad mi se ne da, mislim da moramo slušati svoje tijelo i odmoriti se kad treba - smatra glumica.

5. Nedjelja je dan za njegu kože i tjesteninu

- Nedjeljom se posvetim njezi kože te obavim piling, stavim masku i uzmem si vremena za opuštanje. Koristim noćne kreme intenzivne hidratacije, od čega je koža ujutro izuzetno mekana - otkrila je Aniston.

Osim njege, nedjelja je i za obiteljska okupljanja na kojima voli jesti razne vrste tjestenina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 14.02.2020.

    Izgleda bolje od Brad Pitta. On mi je nekako propao izgledom. Nije za baciti, ali prije je bio bolji

  • radok 14.02.2020.

    Bomba !

  • Judita👥 14.02.2020.

    E da je meni tijelo takvo a faca nek ostane 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare