To je to što me zanima!

Moćni poriluk: Jako je zdrav, ali i ukusan - uvrstite ga u obroke

Od svih vrsta luka okusom je najblaži, nije ljut, nema jak miris i ne izaziva suze u očima. Njegova vlaknasto-sluzava struktura čini ga jednom od najzanimljivijih namirnica za pripremanje
Vidi originalni članak

Skromni poriluk, koji mnogi i zaborave spomenuti kad nabrajaju vrste povrća, jedan je od najvrednijih 'stanovnika' naših vrtova. Poznato je to od davnina jer su i Azijci, odakle to povrće potječe, i antički narodi pripremali poriluk i koristili ga kao namirnicu, začin i ljekovitu biljku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare