To je to što me zanima!

Model Kaia Gerber dizajnirala kolekciju cipela za Jimmy Choo

Kaia Gerber, kćerka supermodela Cindy Crawford, koja i sama ima genijalnu manekensku karijeru, osmislila je mini kolekciju cipela za super-brend Jimmy Choo. Ističe da je idealna cipela ona – udobna
Vidi originalni članak

Tek punoljetna Kaia Gerber ima pune ruke posla. Nakon hodanja na revijama Visoke mode u Parizu, predstavila je suradnju s mega brendom cipela, Jimmy Choo. Njezina vizija su udobni, jednostavni i praktični modeli jer kad putuje, Kaia pazi što i kako nosi.

– Imam jedne čizme koje su sa mnom na svim putovanjima već mjesecima, model je ravan i na vezanje – istaknula je Kaia prilikom predstavljanja.

Kolekcija na tržišta dolazi 2. veljače, a radi se o 4 modela cipela inspiriranima njezinim omiljenim Choo modelom, Cruz čizmicom. Naravno da Kaia obožava stil devedesetih te su grunge opcije često u njezinom ormaru.

Modeli često vole dobru čizmu jer ona paše na svakoj klimi. Uostalom, ako je toplo, jednostavno ih furaju na vruće hlačice.

No, osim čizama, tu su i natikače, model koji je nedavno postao hit te inspirirao čitavu scenu laganih cipelica bez kopči i remenja. Kaia voli nisku potpeticu, još jednu praktičnu stvar na cipeli, a njezina omiljena je ona inspiriranima pedesetima, takozvana kitten.

- Voljela bih da ovo bude kolekcija jednostavna za nošenje, a ne da se usred dana zapitaš - što su mi uopće trebale te visoke pete? - komentirala je Kaia. Zato su tu niske potpetice koje funkcioniraju čitav dan, od jutra do večeri

Kaia i Sandra Choi, kreativna direktorica brenda, ističu i humanitarnu notu kolekcije. Naime, 15 posto zarade od prodaje donirat će bolnici St. Jude Children’s Research.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 24.01.2020.

    Davno jednom sam napravila grešku sa neudobnim cipelama i nikada to više neću učiniti

  • trpaj_sirotinju 24.01.2020.

    jednako kao što sam ja dizajnirao rimac C2

Komentiraj...
Vidi sve komentare