To je to što me zanima!

Modna kuća Valentino pokreće prvu liniju make-up proizvoda

Mnogi modni brendovi imaju i beauty ponudu, a u tu igru sada ulazi i talijanska kuća poznata po raskošnim krojevima, eleganciji, glamuru i sklonosti crvenoj boji
Vidi originalni članak

Valentino Beauty na svoje kreativno putovanje na tržištu kreće od kolovoza ove godine, a nudit će pudere u čak 40 nijansi, ruževe u 50 tonova te proizvode za oči.

- U skladu s vremenima u kojima živimo, smatram da trebamo nešto inkluzivno, estetiku koja se temelji na snovima, emocijama i individualnosti - izjavio je kreativni direktor modne kuće Valentino, Pierpaolo Piccioli, piše Harper's Bazaar.

POGLEDAJTE VIDEO: Make-up inspiriran optičkim varkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beauty brendovi često imaju oskudnu paletu nijansi pudera, no ovdje to neće biti slučaj, jer cilj je imati što je moguće više tonova.

- Valentino Beauty je ljepota za sve ljude, otvorena za sve spolove, rase, dobi i kulture - izjavio je Piccioli.

ZA VLAŽNO VRIJEME Savršena frizura za kišne dane: Uredan rep ili zalizana punđa

A da bi zadovoljili upravo te ideje, kompanija mora nuditi što više nijansi.

Modna kuća Valentino poznata je i po crvenoj boji, osnivač kuće Valentino Garavani često je toj boji posvećivao kolekcije, linije i kreacije.

ROMANTIČNI LOOK Tri make-up stila uz crveni ruž

OD BOJA DO UZORAKA Proljeće na noktima: Ideje za manikuru na kratkim noktima

Jasno je da će jedan dio kolekcije biti posvećen crvenoj i njezinim neodoljivim nijansama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 29.04.2021.

    Bez obzira na zastarjele i još nažalost prisutne priče, naučene i ponavljane, od prabaka, kako je to boja jeftinih uličnih kuloara, to nije istina. Veoma je otmjena..ta crvena boja. Kraljevska boja, boja hrabrosti, umjetnosti, krvi..vina, elegancije, smjela je i topla, vatrena..Često dramatična, ponekad intrigantna i gotovo uvijek izaziva neke reakcije. Voljeli je, ili ne nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Što joj daje moć? Vjerojatno to što liči na krv, obiluje energijom koja hrani, simbolizira snagu i pobjedu, akciju i brzinu. Ništa ljepše od ove boje,nakon sive Corona zime. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare