To je to što me zanima!

Modne "Igre gladi": Upečatljivi stil inspiriran vječnom Katniss

U novom nastavku nema kapitolskoga glamura: Posudite stil Jennifer Lawrence u novom nastavku hita “Igre gladi” koji u hrvatska kina stiže 20. studenog
Vidi originalni članak

Opasne cure su opet u modi, a u njihovim neustrašivim ulogama više nema mjesta za glamur. Barem ako je suditi prema odjevnim kombinacijama koje u novom nastavku hita “Igre gladi” nosi Jennifer Lawrence. Prvi od dvaju završnih dijelova trilogije (“Igre gladi: Šojka rugalica”), koji u hrvatska kina stiže 20. studenog, predstavlja Katniss Everdeen bez “napirlitanih” haljina koje nestaju u vatrenom vrtlogu. Jer tajnom podzemnom gradu Trinaestog okruga više priliče praktični i pomalo avangardni komadi Alexandera Wanga i modne kuće Maison Martin Margiela negoli oni Alexandera McQueena, čija je inspiracija bila uvelike prisutna u prethodnim nastavcima. 

Katniss Everdeen tek je u “Šojki rugalici” odrasla, ona je u pravom smislu riječi heroina i beskompromisni borac za slobodu. A njezina je estetika mračna, praktična i nenametljiva. 

Inspiraciju za ovakav izgled možete pronaći u mnogim high street dućanima. Uske tajice, jednostavne majice s istaknutim ramenima ili pokojim prorezom, bomber jakne i udobne gležnjače neka budu osnova. Stil potom nadograđujte kombinezonima, parkama, a od modnih dodataka uvijek funkcioniraju jednostavni ruksaci, remeni i nešto decentnog metalik nakita. 

Ako se ipak ne možete zamisliti bez ženstvenih komada, ravne gležnjače zamijenite onima na potpeticu, na uske hlače odjenite haljinu, a bomber jaknu ili parku zamijenite crnim sakoom s ruskom kragnom. Što se tiče šminke, važan je besprijekoran ten i od svježeg zraka rumeni obrazi te, naravno, ne zaboravite isplesti kosu jer što je Katniss bez pletenice. 

Jennifer privatno nosi profinjenu klasiku

Sa svakim novim “Igrama gladi” i osobni stil Jennifer Lawrence je sve profinjeniji. Bijela i crna odijela, prozračne čipkaste haljine i nezaobilazni Dior samo su neki od izdanja u kojima se pojavljivala na crvenim tepisima. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • veritas et aequitas 17.11.2014.

    ..ha ha ha, bilo kako da se obuku,..... opasne su..:-))

  • CUKRENA. 17.11.2014.

    Nažalost, ništa mi se ne sviđa :))

  • scirocco 17.11.2014.

    Kod nas već odavno ljudi igraju "Igre gladi", a i oblače se u tom stilu, sve ih je više onih koji nemaju što ni jesti ni obući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare