To je to što me zanima!

Modni luksuz - glamurozan brokat od sad se nosi i danju

Dizajneri su najavili pravu stilsku igru s uzorcima i bojama, a najbolje pristaje uz traper, kožu, košulje i T-shirtove. Brokat ublažite jednobojnim komadima poput bež bundice na slici
Vidi originalni članak

Teška svila, kako bismo ukratko definirali brokat, više nije rezervirana samo za večernja izdanja. Itekako se nosi i preko dana, i to uz ležerne komade koji će ublažiti glamuroznost materijala. Još od proljeća dizajneri su krenuli s eksperimentiranjem tekstura, uzoraka i egzotike kao što smo vidjeli kod Michaela Korsa, Oscara de la Rente..., a u jesen su ga uveli Prada, Roberto Cavalli, Dries van Noten. Kako ga nositi?

Hlače od brokata, traper košulja, kožnata jakna i gležnjače sve je što vam treba za poslovno-ležerni styling. Volite li više ženstveniji stil, zlatnu suknju od brokata spojite s predimenzioniranim crnim džemperom, a osim cipela slobodno nosite bijele tenisice, koje i dalje vladaju. Miu Miu predstavio je kič u najljepšemu mogućem svjetlu. Torbica od brokata, ukrašena lancem i biserima, super izgleda u kombinaciji s ležernim traperom, a takvu stilsku igru možete nositi preko dana, na posao, ali i navečer.

Suknja, topshop.com, 242 kn

Majica, H&M, 150 kn

Čizme, Zara, 599,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mél.C.B.🌼 01.10.2016.

    ova suknja bi mogla proc kod mene,..

  • Judita👥 01.10.2016.

    meni se sviđa heh

  • PATRICIA 01.10.2016.

    Ni u ludilu to ne bih stavila na sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare