To je to što me zanima!

Modno ljeto 2010. slavi eros, romantiku i egzotiku

Givenchy je ponudio seksepilne kombinezone u elegantnoj svilenoj varijanti neutralnih boja. Na takvu kombinaciju idealno pristaje upečatljivi nakit
Vidi originalni članak

Ženstvenost maksihaljina, seksepil kombinezona ili casual chic dimija - na vama je samo odabrati koju poruku želite poslati jer modno ljeto 2010. nudi nepresušno šarenilo boja, maštovitost uzoraka i raskoš krojeva u kojima ne možete pogriješiti. Modna kuća Etro predlaže kombinezone “posute” šarenim uzorcima, pa ako se odlučite za jedan takav, nemojte pretjerivati s nakitom kako vas ne bi prozvali “vladaricom putujućeg cirkusa”. Givenchy je ponudio isti odjevni predmet u elegantnoj svilenoj varijanti neutralnih boja. Na takvu kombinaciju idealno pristaje upečatljivi nakit jarkih boja s plemenskim motivima Afrike ili razigrane Jamajke. Privjesak s motivom živopisne papige are ili naušnice s likom zmije apsolutni su ljetni hit, ističu stilisti. Maksihaljine su nježnih puderastih nijansi jer plijene pozornost bogatstvom krojeva - volani, nabori i mnoštvo slojeva učinit će da svaka žena koja je odjene zrači neodoljivim romantičnim seksepilom s prizvukom ‘70-ih. Utjecaj te uzbudljive dekade vidljiv je i u ljetnoj preporuci Stelle McCartney - isprani traper, svilene marame i platforme od pluta.

Šarene tunike nosive na sve kombinacije
Ljeto 2010. je nezamislivo bez prozračnih tunika, a popularne su one šarenih uzoraka i upečatljivih boja. Nosive su na sve kombinacije. Dnevne uz “vruće hlače”, a večernje uz dimije.

Tirkizno plava je boja ljeta
Od safirno plave do modre, sve nijanse plave prisutne su u kolekcijama za proljeće/ljeto 2010. No posebno se istaknula tirkizna. Pun pogodak su i modni dodaci u to boji. Odlučite se za torbicu.



Klompe su se ponovno vratile

Platforme su popularne i ovog ljeta, a nakon dugog izbivanja vratile su se i klompe.

Crveno i zlatno za sigurne u sebe

Upečatljiva crvena trend je za odvažne žene sigurne u svoj seksepil. Tu “strastvenu” boju zahvalno je kombinirati sa zlatnom torbicom i cipelama te nakitom istog sjaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare