To je to što me zanima!

Moj suprug je dvostruko stariji od mene, ali i dalje je 'macan'

Frank je bio oženjen kada je ona bila dijete, a čak ima i odraslu kćer iz prethodne veze, no Danielle inzistira na tome da je to što je dvostruko stariji najbolja stvar u njihovoj vezi, a ni njegova prošlost joj ne smeta
Vidi originalni članak

Iako je njezin muž dvostruko stariji od nje, Amerikanka Danielle Lichtman smatra da su godine samo broj. Upoznala je Franka u restoranu u kojem je radila kada je imala 19, a on 46 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada imaju 27 i 54 godine, dva sina i zaljubljeniji su nego ikad.

ŽELI SE VRATITI NA 'STARO' Supruga mu je dosadila pa ju je nagovorio na otvoreni brak, no vrlo brzo se gorko pokajao...

Unatoč tome što mnogi pretpostavljaju da je Frank Daniellein tata, paru ne smetaju mišljenja drugih. No nije uvijek bilo tako jer su se na početku svoje veze bojali biti u javnosti zbog straha što će drugi misliti, donosi The Sun.

Frank je bio oženjen kada je Danielle još bila dijete, a čak ima i odraslu kćer iz prethodne veze, ali Danielle inzistira na tome da je razlika u godinama najbolja stvar u njihovoj vezi, a ni njegova prošlost joj ne smeta.

- Upoznala sam ovog čovjeka prije mnogo godina i nasmijao me. Znala sam da ću se udati za njega iako mi je rekao da se više nikada neće oženiti - napisala je u objavi na društvenim mrežama.

BILO JE PREKASNO Upao sam u zamku kada je supruga organizirala 'trojku', tek sam poslije sve shvatio

Dodaje da su proživjeli najbolje i najgore godine života zajedno, ali to nije spriječilo njihova srca da kucaju jedno za drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @frank.n.dani

- Bili smo uplašeni razlike u godinama, uplašeni što drugi misle i strahovali smo biti u javnosti - priznaje Danielle. Ona i Frank su zajedno već više od osam godina i jednu su u braku.

- Postoji jedinstvena ljepota naše veze. Ako se borite s razlikom u godinama i ne znate što učiniti, ali znate da je on taj, učinite taj korak i ne osvrćite se - poručuje Danielle.

Par ima račune na društvenim mrežama posvećene njihovoj vezi, gdje dijele uvid u njihov odnos i razliku u godinama.

Danielle redovito objavljuje kako je veseli koliko je Frank zgodan, dodajući da je oduševljena time kako mlado izgleda za muškarca u pedesetima. Njen moto je 'Neka sude, ali ne daj da te zaustave'.

NEOBIČNA SITUACIJA 3 glavna razloga zašto žene varaju muževe iako ih jako vole

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Aglaonema 22.12.2023.

    Bome je još macan😍

  • zgkid 21.12.2023.

    Muski su zapravo ljepsi spol. Stare dostojanstvenije od zena, a i ne maskiraju se sminkanjem!

  • Zgrozen 21.12.2023.

    Ma sve super, na kraju ipak dolazi do svakodnevnih interakcija, razgovora, raznih tema, a tu se najbolje slazu ljudi priblizno istih godina. Svaka generacija ima drugaciji pogled na zivot. Meni bi recimo jako brzo dosadilo s toliko mladjom. Ne bih razumio previse njene teme, a ona ne bi shvacala o cemu pak ja govorim ili referiram. Naravno, nivo obrazovanja takodjer ima ulogu, tako da tko voli nek izvoli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare