To je to što me zanima!

'Moj suprug je uzeo godišnji da bude s djecom dok sam ja na odmoru - svima bih preporučila'

Nedostajala mi je obitelj, ali odmor je bio sjajan. Mom suprugu je to dalo samopouzdanje da može čuvati djecu i bez mene. Također, solo odmor mi je pokazao koliko mi suprug nedostaje i samo smo se još više povezali
Vidi originalni članak

Louise Restivo (39), učiteljica, koja živi u Bromleyu, u jugoistočnom Londonu, sa suprugom Auggiejem (40) i njihovom djecom Emi (7) i blizankama Agnes i Mabel (4), kaže da je solo odlazak na odmor ključan za njezin sretni brak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nedostajala mi je obitelj, ali odmor je bio sjajan. Mom suprugu je to dalo samopouzdanje da može čuvati djecu i bez mene. Također, solo odmor mi je pokazao koliko mi suprug nedostaje i samo smo se još više povezali - dodala je Louise. 

I DRUGE MAME SE PRIDRUŽILE Odgajam sina da bude dobar suprug svojoj ženi: Evo kako

Već se veseli još jednom solo luksuznom odmoru, ovoga puta u Crnoj Gori. Bit će to njezin drugi takav odmor ove godine, ali Louise nije jedina mama koja želi pobjeći bez djece.

Nakon pandemije, primijećen je porast takvih rezervacija, a slavne mame često odlaze na ovakve odmore. Manekenka Christine McGuinness voli ljetovati bez svoje djece.

- Mali odmor s mojom mamom na Mallorci. Vrijeme provedeno s njom bilo je prekrasno - objavila je na internetu.

- Divno je otići sama na odmor i nemati raspored. Kad idemo s djecom, moram provjeriti jesam li sve spakirala, dobila sve dokumente, imaju li aktivnosti. Na kraju se samo brinete o tome što rade, zabavljaju li se i stavljate njihove potrebe ispred svojih. Sada sam umjesto toga sjedila uz bazen, čitala knjige, išla u šetnje, uživala u hidromasažnoj kadi. Auggie je uzeo nekoliko dana slobodno od posla kako bi čuvao djecu i bio mi je velika podrška za putovanje - rekla je Louise.

- Sljedeći tjedan vodimo djecu u Nizozemsku, Belgiju i Francusku, a prošle smo godine bili na obiteljskom odmoru na Floridi. Volim i obiteljski odmor, ali cijenim i solo dane - dodala je.

Mnogim je majkama odmor od djece ključan za sretan brak i seksualni život. 

Sarah Fowler (38) iz Sydenhama, jugoistočni London, i suprug Andy (42) roditelji su blizanaca Elle i Georgea (4). Sarah kaže da je za njihov brak jako bitno da imaju vrijeme samo za sebe jer to ih tjera da se ponovno povežu.

ZAJEDNIČKA KONOBA, IGRALIŠTE... Kuće s bazenom i wellnessom za fantastičan odmor: Gorska idila na ulasku u NP Risnjak

- Trebaju nam ti trenuci daleko od rutine, kada se osjećamo bezbrižno. To nam daje  prijeko potrebnu privatnost i vrijeme za intimnost - dodala je Sarah koja bi preporučila svim roditeljima da ovo probaju.

- Mislim da vrijeme provedeno zajedno može pomoći mnogim vezama - svakako pomaže mojoj - rekla je, a prenosi The Sun.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • squeed 11.08.2023.

    Papak čuva djecu dok se ona trpa sa drugim....

  • 11.08.2023.

    Svatko treba svoj mir, makar i na kratko

  • Chani Kynes 11.08.2023.

    Sve ovo zvuči privlačno za familiju koja je stalno zajedno. Kad to nije tako, odmor vam je kad se sastanete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare