To je to što me zanima!

Moja svekrva proživljava novu mladost, svaki dan s drugim...

Od ozbiljne gospođe postala je željna zabave, stalno se uređuje pred ogledalom, a kako živimo zajedno, nema problema s time da posuđuje moju šminku i odjeću
Vidi originalni članak

Draga Milana,

Moja svekrva je potpuno poludjela. Otkad joj je umro muž, ona kao da se pomladila. Od ozbiljne gospođe postala je željna zabave, stalno se uređuje pred ogledalom, a kako živimo zajedno, nema problema s time da posuđuje moju šminku i odjeću. Stalno je neki novi muškarac prati do kućnih vrata, supruga to zabavlja, a meni se to ne čini baš potpuno normalnim.

Odgovor:

Kao što nitko ne voli svekrve koje se miješaju u privatni život, tako ni snahe koje se miješaju u svekrvin život nisu baš popularne. Zašto se vi brinete oko toga kako ona proživljava svoje udovištvo?! Njezina druga, treća ili četvrta mladost sigurno vas ne trebaju mučiti sve dok vam ne vraća prljavu odjeću, ne uništava vašu kozmetiku, a njezini muškarci ne buče pred vašim vratima i ne prespavaju u vašoj kadi.

Pitanja za Milanu Vuković Runjić šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb uz napomenu: Život za Milanu ili na draga.milana@24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • marica-maca 30.08.2015.

    Svako je gospodar svoga tijela koliko god mi kudili ili odobravali neke poteze.

  • daimond 24.08.2015.

    hahaha bravo za svekrvu..nek se zabavlja ona kad snajka nemoze, pa je ljubimorna ... hahaha

  • Francisco_1 21.08.2015.

    Vjerojatno je ljubomorna na svekrvu jer ima bogatiji sexualni život od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare