To je to što me zanima!

Molimo vas, udomite nas! Za tri dana će nas uspavati...

Slatkim četveronožnim ljubimcima 8. rujna prijeti eutanazija, a ovom prilikom možete im spasiti život tako da ih privremeno udomite ili im pružite trajni smještaj
Vidi originalni članak

Preslatkim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me", koje život nije nimalo mazio, prijeti smrt. Tri zaigrane cure, prekrasna Maša, neumorna Cifra i nježna Slatka trenutno žive u skloništu za životinje Pokupsko Cerje i samo ih nekoliko dana dijeli od eutanazije 8. rujna. 

Ovom prilikom možete spasiti njihov mali život i dopustiti im da vam uvesele srce i dom. Oni će vam znati uzvratiti svojom odanošću i prijateljstvom za cijeli život, u to ne sumnjajte. Možete ih primiti na čuvanje dok ne pronađu stalni dom ili im pružiti trajni smještaj. 

Uključite se i vi u našu akciju i usrećite jednog od preslatkih ljubimaca koji su bez vaše pomoći osuđeni na smrt iako su svoj život tek započeli. 

Želite li ih spasiti, nazovite 098/457-417 ili 091/6106-578.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • depsi9 06.09.2013.

    Maša je danas stigla kod mene, nevjerojatno miran i poslusan pas. Suraduje maksimalno. Nemogu vjerovati sa bi ju uspaval. Svaki tren dalje kad ju pogledam sve sam sretnija sto je kod mene.

  • tinovalentino 05.09.2013.

    njuškice male :( trenutno ne mogu imat psica..ali jednog dana cu si uzet i ja jednu takvu njušku :D

  • heroj002 05.09.2013.

    Crna curka sa prve slike je rezervirana! Sklonište je puno životinja i za koji tjedan i njima će biti hitno! Ima još mix njemačkog OVČARA 2god koji će biti usmrćen za 4 dana, cura HASKIJA stara 8mj, potpuno CRNI NJEMAČKI OVČAR star 3 god, 2 štenca stara 4mj, mix STAFORDA 1god - slijep je na oba oka, žuta LABRADORICA stara 5mj, mix dečko HASKIJA star god i pol, crni LABRADOR dečko star 3god, itd.... Ako netko želi UDOMITI PSA, neka se javi, ima ih apsolutno svakakvih, od ČISTOKRVNIH do MJEŠANACA, svih veličina, boja, starosti i večini se ODBROJAVAJU dani te će biti USMRĆENI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare