To je to što me zanima!

Moncler: Veličanstveni modni SF show koji prkosi gravitaciji

Talentirani modni dizajner JW Anderson potpisuje nove Moncler kreacije predstavljene na spektakularnoj reviji u Milanu, inspiriranoj futurističkim filmovima kao što su Odiseja u Svemiru i Tron
Vidi originalni članak

Kad je svijet mode prije manje od desetak godina postao opsjednut sportskim trendovima, a tenisice i pufaste jakne postale obavezni modni outfit modernih Influencerica, manekenki i i svih ostalih koji žele izgledati cool i urbano, Moncler je došao na svoje.

Posljednjih godina ovaj talijanski sportski brend, rođen 1952. u Alpama, proživljava urbanu fazu, a sada ima i dizajnersku zvijezdu, J. W. Andersona. Iako je to uvijek bio luksuzan brend, obavezan u svijetu, na primjer, zimskih sportova, nije bio toliko prisutan u street-styleu. Iako, činjenica je da su njihovi materijali visoke kvalitete, kao i obrada tekstila kojeg koriste.

Da su spremni za budućnost, dokazali su sinoć na tjednu mode u Milanu. Veličanstveni show "Genius Collection 1: JW Anderson" inspiriran SF filmovima i serijama, višenamjenski prostor, filmska scenografija i, naravno, odjeća, sve je to bila pozivnica u neki lijepi, stylish svijet sutrašnjice.

Scenografija kao iz Trona dala je kreacijama okvir retrofuturizma koji je osvajao svijet mode u šezdesetima, kad su letovi u Svemir bili jedan od društvenih prioriteta. Kaputi, iako ponekad tanki, također imaju zanimljivu teksturu, jer to je ono što brend Moncler genijalno radi.

Monclerove kreacije za spašavanje djeluju ne samo u vodi, već i u dalekim prostranstvima, gdje čovjek još nije kročio. Osim tehnologije i mode, na reviji se isticao i teatralan karakter. Naime, sve skupa djelovalo je poput filmskog seta jer show danas mora biti poseban da bi njegove fotke obišle svijet.

Stolovi za šišanje pasa izgledali su kao u nekom laboratoriju. Kreacije su osmišljene tako da vlasnik i pas budu slično odjeveni, jer svemirski chic dostupan je za sve.

Ako se kada uputite na Mars, Moncler ima prijedlog kako se uklopiti u okoliš. Njihove velike pufaste jakne imaju i stylish varijantu, strukiranu i nadograđenu maramom koja se veže u čvor.

Cvijeće i op-art motivi, simbol šezdesetih, u kombinaciji s mini haljinama ravne forme prijedlog je JW Andersona koji moderne materijale stavlja u retro okvir. A i slavna pufasta jakna u njegovoj režiji ima sto lica.

Kako prkositi gravitaciji i izgledati cool zna kreativna ekipa koja je osmislila način kojim da ljude pošalje u improvizirani Svemir. Modeli su hodali pričvršćeni za konstrukciju i glumili da su u orbiti.


Zaštita je potpuna: Ne samo da je riječ o debelim šalovima, već su tu i ogromni šeširi koji štite od kiše i Jupiterove vječite oluje. Moncler je ovime dokazao da je spreman dalje osvajati street-style svijet te da je sposoban isporučiti inovativan, tehnološki napredan dizajn u fenomenalnoj vizualnoj priči.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.02.2020.

    Mislim da je ovo čisti dokaz da je čovjek pao sa Marsa. I to ravno na glavu. Posljedice se vide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare