Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Moncler: Veličanstveni modni SF show koji prkosi gravitaciji

Moncler: Veličanstveni modni SF show  koji prkosi gravitaciji
1

Talentirani modni dizajner JW Anderson potpisuje nove Moncler kreacije predstavljene na spektakularnoj reviji u Milanu, inspiriranoj futurističkim filmovima kao što su Odiseja u Svemiru i Tron

VIDEO

Kad je svijet mode prije manje od desetak godina postao opsjednut sportskim trendovima, a tenisice i pufaste jakne postale obavezni modni outfit modernih Influencerica, manekenki i i svih ostalih koji žele izgledati cool i urbano, Moncler je došao na svoje.

Posljednjih godina ovaj talijanski sportski brend, rođen 1952. u Alpama, proživljava urbanu fazu, a sada ima i dizajnersku zvijezdu, J. W. Andersona. Iako je to uvijek bio luksuzan brend, obavezan u svijetu, na primjer, zimskih sportova, nije bio toliko prisutan u street-styleu. Iako, činjenica je da su njihovi materijali visoke kvalitete, kao i obrada tekstila kojeg koriste.

Da su spremni za budućnost, dokazali su sinoć na tjednu mode u Milanu. Veličanstveni show "Genius Collection 1: JW Anderson" inspiriran SF filmovima i serijama, višenamjenski prostor, filmska scenografija i, naravno, odjeća, sve je to bila pozivnica u neki lijepi, stylish svijet sutrašnjice.

Moncler fall 2020

Scenografija kao iz Trona dala je kreacijama okvir retrofuturizma koji je osvajao svijet mode u šezdesetima, kad su letovi u Svemir bili jedan od društvenih prioriteta. Kaputi, iako ponekad tanki, također imaju zanimljivu teksturu, jer to je ono što brend Moncler genijalno radi.

Moncler fall 2020

Monclerove kreacije za spašavanje djeluju ne samo u vodi, već i u dalekim prostranstvima, gdje čovjek još nije kročio. Osim tehnologije i mode, na reviji se isticao i teatralan karakter. Naime, sve skupa djelovalo je poput filmskog seta jer show danas mora biti poseban da bi njegove fotke obišle svijet.

Moncler fall 2020

Stolovi za šišanje pasa izgledali su kao u nekom laboratoriju. Kreacije su osmišljene tako da vlasnik i pas budu slično odjeveni, jer svemirski chic dostupan je za sve.

Moncler fall 2020

Ako se kada uputite na Mars, Moncler ima prijedlog kako se uklopiti u okoliš. Njihove velike pufaste jakne imaju i stylish varijantu, strukiranu i nadograđenu maramom koja se veže u čvor.

Milan Fashion Week Autumn/Winter 2020

Cvijeće i op-art motivi, simbol šezdesetih, u kombinaciji s mini haljinama ravne forme prijedlog je JW Andersona koji moderne materijale stavlja u retro okvir. A i slavna pufasta jakna u njegovoj režiji ima sto lica.

Moncler fall 2020

Kako prkositi gravitaciji i izgledati cool zna kreativna ekipa koja je osmislila način kojim da ljude pošalje u improvizirani Svemir. Modeli su hodali pričvršćeni za konstrukciju i glumili da su u orbiti.

Moncler fall 2020


Zaštita je potpuna: Ne samo da je riječ o debelim šalovima, već su tu i ogromni šeširi koji štite od kiše i Jupiterove vječite oluje. Moncler je ovime dokazao da je spreman dalje osvajati street-style svijet te da je sposoban isporučiti inovativan, tehnološki napredan dizajn u fenomenalnoj vizualnoj priči.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa