To je to što me zanima!

Monika Sablić u kampanji predstavila "Dame na ladanju"

Monika Sablić ponovno je pokazala svoju romantičnu stranu u retro kolekciji kojom dominiraju čipka i pastelni tonovi, a trapez rukavi doživjeli su modni povratak
Vidi originalni članak

Splitska dizajnerica Monika Sablić unijela je dašak prošlih vremena na hrvatsku modnu scenu. Dizajnerica je u novoj kampanji "Dame na ladanju" zajedno s prijateljicom Anom Gruicom stala pred objektiv pjevača Luke Nižetića, a kolekciju je predstavila u idiličnom okruženju. 

Kolekcija za proljeće/ljeto 2013. jednostavna je i ženstvena, odiše romantikom, a retro prizvuk unose cvjetni motivi i pastelne nijanse ružičaste i plave nijanse. Čipka, svila i organdi naglašavaju svu žensku ljepotu, a dizajnerica vintage komade interpretira na moderan način. 

Prevladavaju duge haljine, ženstvene bluze, predimenzionirani trapez rukavi, nezaobilazni peplum i neobični spojevi s čipkom. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivest 30.05.2013.

    eto nek samo sidu i pijuckaju čaj..ne trebaju ništa ni sude oprat.. ah..

  • Zvončicaaaa 30.05.2013.

    Totalno nenosivo.... bezveze...

  • Capafiori 30.05.2013.

    Još samo da se nađe kakva "dobra dušica" da "damama" plati batlera, "održavanje" i ispraznost damovanja na ladanju. "Kampanja" sa dvije haljine sa namjenom ispijanja popodnevnog čaja iz dokonosti i dosade, zasigurno je upravo ovdje, na portalu. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare