To je to što me zanima!

Monika Sablić u novoj boho kolekciji reciklira materijale i kombinira vesele uzorke

Monikine klijentice ju najviše vole samu vidjeti u svojim kreacijama, pa je u prirodi zasjala u šarenilu kombiniranih materijala. Posebnost ove kolekcije u odnosu na druge njene je recikliranje
Vidi originalni članak

Splitska dizajnerica Monika Sablić predstavila je svoju novu kolekciju, a ponovno se našla u ulozi modela vlastitih modnih komada. Kolekcija za jesen/zimu je sve samo ne minimalistička, a eklektičnim izričajem ostaje dosljedna samoj sebi.

POGLEDAJTE VIDEO: Tjedan dizajna u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezine ju klijentice najviše vole samu vidjeti u svojim kreacijama, pa je u prirodi zasjala u šarenilu kombiniranih materijala. 

Etno i boho stil protežu se kroz sve komade odjeće poput kaftan-haljina, hlača, prsluka i kaputa i spajaju spojivo s nespojivim.
Poseban naglasak kolekcije su haljine koje ljube tijelo svake žene i naglašavaju što trebaju naglasiti, a skrivaju što trebaju skriti. 

Osim ovoga, posebnost ove kolekcije u odnosu na druge njene je recikliranje, a dizajnerica je koristila materijale koje je čuvala i 10 godina. 

SLOJEVITI STIL Kako zanimljivo izgledaju: Male majice na haljine ili uz košulju

Uz šarene cvjetne materijale, kolekcijom se protežu i životinjski printevi različitih boja, kao i monokromatski komadi. Monika je pozirala u prirodi s razigranim modnim detaljima, a razigranost kolekcije može se vidjeti i u njezinom poziranju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare