To je to što me zanima!

Motorni sokovni, hladnjak na daljinski, NLO letjelica..

Nastavak popisa 50 najseksi ljetnih gadgeta smotra je kreativni, ali i korisnih spravica uz koje je ljeto sigurno, ali prije svega jaaako zabavno ...
Vidi originalni članak
14. S vrha planine šalje signal u pomoć: U slučajevima nezgode u planini ili na moru satelitskim signalom pomoću ove spravice šaljete poruku spasiocima.
15. Ruksak pun vode i glazbe:
U rusak uključite mp3 player i iz ugrađenih zvučnika dopire glazba. Ruksak ima i ugrađen spremnik za vodu te cijev.
16. Na zid stižu slike s ljetovanja
: Digitalni okvir za slike izmjenjuje omiljene slike. Prenosite ih preko USB-a, ali može mu ih se poslati i e-mailom s mora u kuću.
17. Savršena torba za tulum na plaži:
U torbu za piknik stane 12 limenki, otvarač za boce je na patentnom zatvaraču, a na ugrađene zvučnike ide mp3 player.
18. Osvježenje na daljinsko upravljanje: Hladnjak pun sokova ili piva dolazi do onoga tko treba hladno osvježenje, a kontrolirate ga daljinskim upravljačem.
19. Torba koja ne može potonuti:
Ovu žutu torbu teško je izgubiti iz vida, ali i izgubiti pod vodom jer ne može potonuti. U njoj je odjeća suha i daleko od pijeska.
20. Peče meso i služi kao mp3 player:
Roštilj koji, osim što peče meso, ima ugrađene zvučnike i pojačalo. Uključite mp3 player i uživajte u omiljenoj glazbi.
21. Zvučnik se puni solarnom energijom: Mp3 player samo uključite u zvučnik na izletu ili plaži. Nema žica koje smetaju, a puni se solarnom energijom.
22. Riješite sudoku bilo kad i bilo gdje:
Ova sprava ima “touchscreen” i daje milijune sudoku zadataka. Memorira ih, a možete uključiti i odbrojavanje vremena.
23. Mjesec i sunce svijetle u staklenci
: Tijekom dana solarnim se ćelijama pune LED baterije, a noću se pale. Podsjećaju na sunce i mjesec smještene u staklenci.
24. Pluta na vodi i svira glazbu: U ovom kućistu iPod je zaštićen od vode. Bacite ga kraj sebe da pluta u bazenu ili plićaku, a on će i dalje svirati omiljenu glazbu.
25. Mali šator štiti laptop od sunca
: Na plaži ili kraj bazena pomoću ovog šatora izbjeći ćete pregrijavanje laptopa i odsjaj sunca, koji onemogućuje gledanje u ekran.
26. Minijaturni viličar na daljinski donosi i diže limenku 27. U sat upišete dužinu i širinu bilo kojeg mjesta na zemlji, a on daje podatke plime, oseke i zalaska Sunca te računa kad bi ribe mogle početi gristi. 28. Plišani medvjedić “osjeti” alkohol u dahu pa prigovara što vozite pijani, a služi i kao GPRS.29. Majica s mp3 playerom iz čijeg ovratnika izlaze slušalice. 30. Motorizirani madrac na napuhavanje 31.Šator koji solarnom energijom pokreće svjetlo ili uređaje. 32. Lopta polumjera 2 m u koju uđete i “trčite” po moru. 33. Montirate kamericu na kacigu prije planinarenja ili skakanja iz padobrana, a ona bilježi sve što gledate. 34. Printer fotografija u obliku hladnjaka za plažu 35. Na kameru stavite tronožac, a njega možete saviti i pričvrstiti na bilo što, stablo, kamen, strop... 36. Mali ventilator hladi i ispušta finu vodenu maglicu koja osvježava. 37. Ruksak za laptop u obliku nosiljke za bebe. 38. Nepromočivi pojas za mp3 player. 39. Majica s ekranom koji pokazuje koliko je sati.40. USB ventilator koji hladi, ali i u sebi projicira sliku po vašem izboru. 41. Kemijska olovka ima LED ekran koji pokazuje poruke po izboru 42. Privjesak za ključeve koji se u slučaju pada u vodu napuhuje 43. Letjelica na daljinski NLO dizajna za šaljive “izvanzemaljske” posjete na plaži. 44. Hlače za bicikliste koje upijaju energiju udarca ili pada. 45. Nepropusne vrećice. 46. Ručka koja se zakači na prtljagu i u jednom podizanju mjeri težinu. 47. USB masažer veličine dlana. 48. Kućni broj koji stavite kraj vrata po danu se puni solarnom energijom, a po noći svijetli. 49. Švedski vatreni čelik trljanjem može zapaliti vatru 50. Divovske A4 karte
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Milioner 16.01.2011.

    Eh, da bi si mogli priuštiti sve te igrice i pomagala ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare