To je to što me zanima!

Muškarac rođen u ovom znaku je najbolji suprug Zodijaka! Želi miran dom i ne razvodi se olako

On želi uživati u životu, u svojoj obitelji, želi imati dom... Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne tolerira ljude koji ga žele iskoristiti
Vidi originalni članak

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog supruga ima - Bik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njemu su brak i obitelj na prvom mjestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije 100 posto siguran da će moći ispuniti.

VJEŠTO SAKRIVAJU NJEŽNU STRANU 3 horoskopska znaka naizgled jača od stijene kriju krhko srce

On je vjeran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učinit će sve da njegova partnerica uživa - zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nikuda ne žuri - voli da sve ide polako i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi - to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mjestu, iako želi biti uspješan i uzdržavati obitelj. On želi uživati u životu, u svojoj obitelji, želi imati dom...

Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne tolerira ljude koji ga žele iskoristiti. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako - dat će sve od sebe da taj brak uspije.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • Miriam85 29.12.2023.

    Nema gorih od bikova. Sebični, proždrljivi, lijeni, agresivni,egoistični.

  • Tabita7 28.12.2023.

    Ima puno boljih muževa nego što je jedan bik.

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 28.12.2023.

    Pisete ljubavne romane, bolje biti u vezi s zenom :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare