To je to što me zanima!

Muškarce prvi put našminkali: 'Kopa mi oko s mini grabljama'

Petoricu muškaraca našminkali su profesionalni vizažisti, a to je pratila kamera. Komične primjedbe, užasnuti pogledi, zijevanje i oduševljenje dio su reakcija
Vidi originalni članak

U BuzzFeed videu petorica muškaraca pristali su biti pokusni kunići i dopustili su ih da ih se našminka po prvi put u životu. Njihove su reakcije bile komične, a video je uskoro postao pravi internet hit, piše Daily Mail.

"Što to radiš? Je li to ljepilo!?", "Ljudi, ona mi gura mini grablje u oko, iskopat će ga" neke su od reakcija, a iako su vizažisti stavljali šminku samo na polovicu njihova lica, ona je uključivala sve - od podloge do maskare.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu:

Na početku šminkanja muškarci su još i uživali, komentirajući da se osjećaju kao na masaži, no čim su im eyelinerom počeli iscrtavati oči, počeli su i problemi. Ništa manje opasno nije im izgledao ni uvijač za trepavice, no ipak su hrabro prihvatili igru i s entuzijazmom čekali svoju transformaciju u "prave ljepotice". Dok su jedni bili fascinirani efektom šminke, druge je ona užasnula, no ipak su komentirali:

"Da muškarci trebaju biti našminkani kako bi zaveli ženu i došli do seksa, tada bi se većina nas šminkala".

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mustafa Aga 30.07.2014.

    Zabranjeno je od strane nasega Tvorca, Uzvisenog Boga...Da muskarci na bilo koji nacin imitiraju zene; kao i zenama da imitiraju muskarce...

  • _petra_ 29.07.2014.

    hrabri momci

  • muskarac 29.07.2014.

    hahaha ja se sicam kad sam prvi put nalakirala nokte, imala sam osjecaj ka da imam utege na noktima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare