To je to što me zanima!

Muškarce tračanje zbližava, a ženska prijateljstva uništava

Muškarci najčešće pričaju o sportu, dok se žene više osvrću na fizički izgled, što vodi nesuglasicama i svađama. Ženska su prijateljstva pak puno dublja nego muška
Vidi originalni članak

Iako i žene i muškarci podjednako vole tračati, muškarce čak i priče o nogometu povezuju, dok kod žena tračanje najčešće završava svađom, otkrilo je istraživanje kanadskog Sveučilišta Grant McEwan u Edmonton.

Pričanje o nogometu, ali i o povišicama zbližava muškarce, prenosi Daily Mail. Za razliku od muških prijateljstava, ženska su puno dublja, pa tračanje može izazvati suprotan učinak, naročito zato jer pripadnice ljepšeg spola obožavaju pričati o izgledu, potvrdila je studija. 

- Muško prijateljstvo se temelji na zajedničkim aktivnostima u grupi, pa tako čak i tračanje može povezati članove grupe. No za razliku od muškog, žensko se prijateljstvo svodi na komunikaciju i intimnost zbog čega ih tračevi i opaske više pogađaju - napomenuo je voditelj istraživanja David C. Watson. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • stablo44 27.05.2012.

    tužno je što i kad s nekim tračaš moraš paziti što si reka jer će se to krivo protumačiti i doć do krivog uha..strahota :P

  • Glitchsyn 24.05.2012.

    Muško -ženska prijateljstva su najdublja. :If you know what I mean:

  • Ćićarito 24.05.2012.

    ajooj kak te žene znaju tračati.uvjeril sam se dost puta..nemreš ih zaustaviti ni sprječiti.nema ljeka za to njihovo tračanje,,ko kak izgleda.s kim je.kak se oblači.kakav je.kaj je napravil..nemrem više nabrajati.nema toga kaj one ne pretresu.,sam im je do tog tračanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare