To je to što me zanima!

Muškarci i žene s tamnijim glasom su ipak privlačniji

U muškaraca dublji glas je i znak muževnosti te društvene i fizičke nadmoći, a američko istraživanje pokazalo je kako imaju i više djece
Vidi originalni članak

Što im je sugovornik privlačniji, to i muškarci i žene govore dubljim, odnosno tamnijim glasom, a uzbuđenje se vidi i na koži, pa čak i ako razgovaraju telefonom, pokazalo je istraživanje američkih psihologa. Ljudi s tamnijim glasom privlačniji su drugima i doživljava ih se kao toplije, simpatičnije, iskrenije, dominantnije i uspješnije ljude. Također, prije su izgubili nevinost, promijenili su više partnera i skloniji su nevjerama. U muškaraca dublji glas je i znak muževnosti te društvene i fizičke nadmoći, a istraživanje je pokazalo kako imaju i više djece. Da bi glas bio sredstvo zavođenja, osim dubine, važna je i atmosfera. Tijekom zavođenja muškaraca poželjno je šaputati te govoriti sporije i nježnije nego inače, a dok šapućete ženi na uho, najbolje je stajati iza nje ili sa strane.

ZVIJEZDE SA SEKSI GLASOM
Hrapav, hipnotičan glas Marlene Dietrich proslavio ju je i učinio ikonom 20. st. Najzavodljivije glasove danas imaju Michelle Pfeiffer i Angelina Jolie.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nokiaa 30.04.2010.

    wentworth miller ima sexy i privlačan glas!!

  • shorty 30.04.2010.

    slažem se sa ovim o Angie!! :)

  • damok 30.04.2010.

    marlene ditrich je ikona uništenog grla zbog pušenja bez filtera, to je zadnje što je seksi kod žene, glas kao kuraba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare