To je to što me zanima!

Muškarci koji pletu osvajaju Instagram: Pogledajte što rade

Iznimno su popularni u Norveškoj, a sada osvajaju i društvene medije. Njihove knjige o pletenju i heklanju ukrasa, lutki i odjeće prevedene su na nekoliko jezika i prodaju se na tri kontinenta
Vidi originalni članak

Prijatelji Arne i Carlos dvojica su dizajnera, tekstilni umjetnici i autori koji zajedno stvaraju preslatke pletene ukrase, džempere i modne dodatke. Oni pletu, heklaju, izrađuju malene ptičice, piliće, igračke, navlake za čajnike, ali i kape, džempere i šalove. Možete ih pronaći na Instagramu pod imenom Arne & Carlos, YouTubeu i na njihovom blogu.

Njihova kreativna baza smještena je 170 km sjeverno od Osla, u planinskoj regiji Valdres. Arne Nerjordet i Carlos Zachrison postali su poznati po svojim knjigama o pletenju koje se odlično prodaju u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji. Njihovi radovi također su izlagani u norveškim muzejima, kao i u Louisiana muzeju moderne umjetnosti u Danskoj i u Gwangju muzeju moderne umjetnosti u Južnoj Koreji. 

Ova dvojica muškaraca koji pletu svojim radom osvajaju društvene mreže i zaljubljenike u pletiva. Neiscrpan izvor ideja im je tradicionalna Skandinavija. Ovo su njihovi radovi:

Idi na 24sata

Komentari 29

  • black_cat 07.09.2016.

    zamisli s njima dočekati starost....pletu al ga pletu....

  • anane 07.09.2016.

    ...mili moj boze,eto sve ce oni sada...;-))

  • Leaena 06.09.2016.

    Super. Sutra si idem kupiti brusilicu. Bolje će mi stajati nego njima pletivo :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare