To je to što me zanima!

Muškarci na odmor od 7 dana nose tri komada donjeg rublja

Jači spol na odmoru iskoristi 98 posto odjeće koju su ponijeli sa sobom, dok žene nešto više od polovice. Nenošenje donjeg rublja opravdavaju nošenjem kupaćih gaća
Vidi originalni članak

Žene na odmor u prosjeku nose 34 komada odjeće, dok muškarci spakiraju samo 14, pokazala je britanska anketa. Jači spol iskoristit će 98 posto onoga što su ponijeli sa sobom, a žene tek 62 posto. Gotovo polovica žena iskoristi odmor da bi kupilo novu odjeću dok je tome sklono tek sedam posto muškaraca.

Muškarci smatraju kako su im samo tri para donjeg rublja dovoljna za tjedan dana odmora i tako se najčešće pakiraju. Njih 37 posto to je objasnilo cjelodnevnim boravkom u kupaćim gaćama zbog čega, kako kažu, nemaju potrebu nositi toliko donjeg rublja. Oko 12 posto muškaraca tvrdi da donje rublje peru na odmoru. Žene s druge strane ništa neće prepustiti slučaj i za tjedan dana ponijeti deset pari gaćica ili tangi, prenosi Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lalala_8 06.06.2011.

    Toliko nose oni koji nemaju ženu koja će im 100 puta napomenut koliko čega da spakiraju...ili ih sama spakirat....

  • batinić1 06.06.2011.

    pa ja ni nenosim gače idem na nudističku plažu i param oblake kad ležim,sjedim ili šetam svejedno mi je bitno da gledam gore i nevidim nikoga ha ha ha

  • user_32967 06.06.2011.

    LOL, ja kad idem na odmor trudim se što više gaće držat skinute, čemu onda odmor ako ne seksualni, jelte...? Jel tako cure?? Tako je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare