To je to što me zanima!

Muškarci pokušavaju povećati svoj penis kockama i gumbima

Umecima nastoje povećati užitak, ali stručnjaci upozoravaju kako to kod partnerica uzrokuju nelagodu, a ujedno i povećava rizik od infekcija i puknuća kondoma
Vidi originalni članak

Sve veći broj muškaraca u Australiji koristi umetke za penis iz kućne radinosti, upozoravaju znanstvenici s australskog Sveučilišta Novi Južni Wales. Za produženje muškosti koriste rastopljene četkice za zube, gumbe, kocke i kuglice dezodoransa, piše Daily Mail

Osim povećanja žele postići i veći užitak, pa se nadaju da će im ti umeci to pružiti. Mladi najviše eksperimentiraju s time, potvrdile su medicinske sestre koje su primijetile velik broj pacijenata s genitalnim infekcijama. Najčešće su to bili bivši zatvorenici. 

- Korištenje nesteriliziranih skalpela i stvari kao što su kockice mogu povećati rizik od infekcija - istaknuo je voditelj istraživanja profesor Basil Donovan. 

Stručnjaci upozoravaju kako uvriježeno mišljenje da umeci povećavaju užitak u većini slučajeva nije točno. Oni kod partnerica najčešće uzrokuju nelagodu, a rizik od puknuća kondoma je veći baš kao i vjerojatnost od infekcija. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • vrtni patuljak 06.02.2013.

    i onda imaju malog s kockastom glavom na gumbiće, poduprtog s rastopljenom četkicom za zube, a dole se klate dvije kuglice dezodoransa u vrećici iz dućana.

  • bolimebriga 06.02.2013.

    još jedan vrlo informativan članak..... uputstva za uporabu sljedeči članak?

  • pupaa 05.02.2013.

    tim dečkima je samopouzdanje ispod nule. budale :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare