To je to što me zanima!

Muškarci sami od sebe vrlo često naprave 'kicoša’

Nitko ujutro pred ogledalom ne izgleda idealno, no preparati za ljepotu popravit će svačije samopouzdanje ako se koriste umjererno.
Vidi originalni članak

Sada već bivša djevojka, Nereida Gallardo, zgroženo je izjavila kako njen dragi Cristiano Ronaldo brije sve dlačice na tijelu. Ona zapravo ne shvaća da “spaljene” noge donose “nadprirodna” aerodinamična svojstva; on puno brži trči i s lakoćom zabija golove. Uostalom, i svi plivači svijeta rade upravo isto i iz istih razloga, a “ljubavni tepisi” ionako više nisu u modi. Ipak, niti on ne bi trebao pretjerivati jer trošenje tube gela prije utakmica, a zatim i bočice voska pomiješanog s pjenom na poluvremenu, može opasno uništiti vlasište, isušiti kosu i stvoriti nepotrebnu prhut, naglašavaju stručnjaci. Još je strašnije što se brojnim “imitatorima” čini kako bi i oni morali činiti slično; naravno ne isto, nego vlastitim, prepoznatljivim stilom koji će od kose napraviti visoke i moderne stalaktite ili kovrče masnije od pilećih krilca. A osim neumjerenih slavnih, na pretjerivanje s proizvodima za ljepotu i njegu potiču i veliki proizvođači koji su “namirisali” svježu, mušku krv. Zato uz ženske linije proizvoda sve se češće na policama nalaze i preparati za njegu muškog tijela i lica (poput pilinga i šminke) jer i oni se sve više brinu o izgledu. Nitko se ujutro pred ogledalom ne pojavljuje idealnog izgleda, no preparati za njegu i ljepotu mogu uljepšati i popraviti svačije samopouzdanje. Važno je biti svjestan da proizvode treba nanositi umjereno jer i rezultati će biti bolji.

Oblak parfema tjera žene na bježanje
Neki muškaraci misle da je oblak omiljena parfema potpuno neodoljiv suprotnom spolu. Umjesto da malo parfema stave na vrat, istresaju pola bočice najnovijeg Guccija na jaknu, majicu i kosu. To “smrdi” osobito ženama jer bolje osjete mirise.

Bez dobrih britvica  nastaju alergije
Dobar brijaći aparat potreba je svakog modernog muškarca. Britvice koje su prljave i “izmorene” lako mogu iziritirati kožu te stvoriti neugodne alergije i akne. Nakon brijanja obvezan je prikladan aftershave.

Umivanje vrućom vodom ubija akne
Muškaracu koji ima kroničnih problema s aknama dobro je pokušati umivati se vrućom vodom. Ona ubija bakterije i skida nečistoću mnogo bolje nego hladna. Sauna je također jedan od najboljih lijekova za akne, a vruću kupku ne treba preskakati.

Prečesto pranje potiče prhut 
Razumljivo je da bi kosu bilo dobro oprati nakon teškog treninga ili prije poslovnog sastanka, ali neumjereno je i nezdravo da se ona pere tijekom baš svakog tuširanja. Vlasište kose proizvodi prirodna ulja koja mogu nestati, a kosa može postati puna prhuti.

Frizura je najbolja tjedan nakon šišanja
Nemate li zbilja jedinstvenog frizera, ni u pustolovinu šišanja kose nije dobro ulaziti baš svaki tjedan. Možda je razlog tome što svježe ošišani muškarci uvijek izgledaju kao bebice, a sve se vraća u “normalu” tek nakon tjedan dana.






Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare