To je to što me zanima!

Muškarci su 'lovci', ali vole ako im žene same pristupe

Muškarci najviše vole direktan pristup, pokazalo je britansko istraživanje. Muškarcima je urođena nesposobnost čitanja znakova govora tijela
Vidi originalni članak

Muškarci najviše vole direktan pristup, pokazalo je britansko istraživanje. Dva su razloga za to: urođena muška nesposobnost čitanja znakova govora tijela te sveopća nezainteresiranost za aktivnost zvanu “čitaj između redova”, pokazala je studija. Drugačije objašnjenje ponudili su njemački znanstvenici koji su snimali parove u prvih 10 minuta interakcije kako bi pokušali dešifrirati njihov govor tijela. Otkrili su kako žene misle da odašilju prave i razgovijetne neverbalne signale te krive muškarce zato što ih ne raspoznaju.
Ali, iz muške perpesktive zapravo se nema što za raspoznati jer žene generalno šalju pozitivne signale nevezano uz to sviđa li im se muškarac ili ne. Samo zato jer su pristojne. Muškarci često ne mogu raspoznati je li žena zainteresirana zato što su signali koje šalju žene preraznoliki i s muškog stanovišta nedovoljno direktni.

Njega se ne prekida
Muškarci obično prekidaju jedni druge samo ako su suparnici ili agresivni. Želite li komunicirati s muškarcem, jednostavna strategija je ne prekidati ga dok govori. To je ženi teško jer za nju simultani govor gradi veze i pokazuje sudjelovanje. Ali, prekidanjem muškarca dok govori za njega razgovor postaje besmislen i on se oglušuje.

Muškarci su ipak “lovci“
Muškarci vole da prvi korak bude direktan, ali pitanje je bi li žene trebale preokretati evolucijsku činjenicu da su muškarci “lovci”, a žene “lovina“ . Oni uživaju u “lovu” bez obzira na paralizirajući strah od odbijanja. Neki autori smatraju da bi žene trebale dati “zeleno svjetlo“, a muškarcima prepustiti opasnost i draž prvog uleta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • koka 30 31.07.2009.

    hahahahaaaa miroslave....posebno lijepi decki su losiji u sexu od prosjecnih muskaraca

  • konstanta 30.07.2009.

    to miroslave :) ,svasta li ove zene danas umisljaju, a bockaju se gdje god stignu...

  • ledena 666 30.07.2009.

    100 ljudi, 100 ćudi, sve je to individualno, i ljudi , dok ne probate nešto što vam se dogodi samo od sebe, a za što niste ni vjerovali da je moguće, ne sudite i ne tvrdite da poznajete dovoljno sami sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare