To je to što me zanima!

Muškarci tijekom života imaju devet seksualnih partnerica

Mjesec dana života muškarci "izgube" na traženje zametnutih čarapa, riječ oprosti izgovore gotovo dva milijuna puta te najviše troše na tehnologiju, otkriva studija
Vidi originalni članak

Prosječni muškarac u životu provede 11 godina ispred televizora, a upravo na televiziji nauči četiri jela koja zna skuhati za vrijeme života, pokazalo je britansko istraživanje. U kafiću muškarci provedu 10.500 sati u životu i godišnje potroše oko 10.000 kuna na pivo, dok u restoranima ostave još dodatne 4.000 kuna. Visoki su u prosjeku 178 centimetara i teški 80 kilograma, a mjesec dana izgube u potrazi za čarapama. U životu spavaju sa devet partnerica, a da osjećaju grižnju savjest pokazuje podatak da tijekom života 1,9 milijuna puta kažu oprosti. 

Moderan muškarac na dizajnersku odjeću potroši 4500 kuna godišnje, dok mu tehnologija iz džepa uzme dodatnih 15.000 kuna. Ukoliko su u pitanju njegove osobine u šopingu 70 posto muškaraca ima profil 'lovca', gdje na kupovinu gleda kao proces skupljanja bogatstva, dominacije i socijalnog statusa, što je nekad bilo potrebno za opstanak. Iako je sve više muškaraca šopingholičara, žene su i dalje glavni kupci i obavljaju kupovinu u 80 posto kućanstava.


Idi na 24sata

Komentari 14

  • hell-a 03.03.2011.

    ma ništa ja to ne vjerujem. i to oprosti je večinom puta rečeno radi reda a ne jer stvarno misle. ne može se ta stvorenja skužiti nekim studijama. prihvatiš ih takve i to je to!

  • bolje_grob_nego_rob 02.03.2011.

    slažem se sa tvrdnjom ali ju treba dopuniti :) muškarci imaju 9 seksualnih partnerica ali tu je i onih 99 za koje neznaju ovi 9 prije spomenutih,laku noć :)

  • baracuda 01.03.2011.

    Samo?? ajme,moji muškarci,šta vam se to događa? još malo i nećete biti za uporabu! Niš' koristi od te vaše male spravice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare