To je to što me zanima!

Muškarci vole šminku na ženi, a najdraži im je smokey eyes

Sa smokey eyesom žena izgleda tajnovito i seksepilno, a muškarcima je vrlo drag i crveni ruž na usnama. Oko 73 posto njih voli da im je partnerica našminkana
Vidi originalni članak

Oko 73 posto muškaraca smatra da su njihove "ljepše" polovice još ljepše sa šminkom nego bez nje, pokazalo je istraživanje britanske kozmetičke tvrtke Escentual.com na 1000 muškaraca. Samo 21 posto muškaraca bi željelo da njihove partnerice budu našminkane u posebnim prigodama, a ostalo vrijeme da izgledaju posve prirodno, piše Daily Mail.

Smokey eyes kakav nose Mila Kunis, Kate Moss i vojvotkinja Kate, omiljen je make up look muškarcima.

Takav tip šminkanja je bezvremenski, a žena s njime izgleda seksepilno i tajnovito. Drugi najdraži make up look za muškarce je onaj s naglaskom na jarko crveni ruž na usnama.

- Žene sa šminkom izgledaju samopouzdano i seksi, svjesne svoje privlačnosti, a već malo maskare i pudera čini razliku - komentirala je rezultate ankete urednica Escentual.com-a, Emma Leslie.


Idi na 24sata

Komentari 79

  • Filozof_1 20.08.2012.

    Poanta šmiske je da sakrije mane i istakne vrline, a to sigurno nije kila žbuke na faci .... Ustalom iz iskustva znam da je cura dečku najljepša kad se ujutro probudi, prirodna i bez šminke ....

  • user_119329 15.08.2012.

    Sometimes when I'm alone i pretend to be a carrot

  • ljuban 14.08.2012.

    Prosječan muškarac ne gleda ženu oči nego negdje drugo pa kako bi mogao znati što je smokey eyes.

Komentiraj...
Vidi sve komentare