To je to što me zanima!

Muško vs. žensko fotografiranje - otkrile su sve smiješne razlike

Najnoviji trend koji je preplavio društvene mreže su fotografije kako djevojke slikaju svoje muškarce, a kako oni njih. Svojim objavama su nasmijale Internet
Vidi originalni članak

Objavljujući na Twitteru i TikTok-u, žene su pokazale savršeno komponirane i dobro osvijetljene fotografije svojih muškaraca.

No, umjesto da im uzvrate uslugu, muškarci su slikali fotografije iz loših kutova ili u snu ili kada dok se još nisu namjestile za fotku.

Jedna djevojka se tako odlučila fotografirati u moru. Njezin partner je primijetio da dolazi ogroman val i umjesto da upozori svoju djevojku na val, odlučio je pričekati val i tako joj 'pokvariti' sliku.

Nakon što je snimila zapanjujuću fotografiju svog dečka , ova djevojka je očekivala da će i on nju fotografirati na sličan lijep način. piše The Sun.

Pogledajte još neke smiješne primjere:

1.

2.

3.

4.

5.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • problematik 10.01.2021.

    Danas su svi fotografi jer nemaju pojma što je fotografija.Djevojka oko koje su valovi je vrhunska fotografija za znalce fotografije dok za diletante je najbolja fotografija za dokumente.Živjeli !!!

  • Eksterni 10.01.2021.

    Danas je ionako pojam uspjeha otici na putovanje koje ne platis iz svog dzepa, onda te donator na destinaciji slika u svim naredenim pozama i za kraj to objavis na instagramu gdje samo zelis da ti zavidi ta sacica pratitelja, iako nemaju na cemu.

  • 10.01.2021.

    Cure to uvijek prozbiljno shvaćaju :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare