To je to što me zanima!

'Must have' komad i ove sezone su chunky čizme: 20 ideja kako ih je najbolje iskombinirati

Možete ih pronaći u raznim bojama i veličinama. Kombinirati ih možete s dnevnim i večernjim outfitima, a super pristaju uz sve - traperice, suknje, trenirke i haljine
Vidi originalni članak

Čizme su komad bez kojeg se ne može zimi, a u zadnjih nekoliko godina postale su namijenjene skoro svim sezona pa ih tako možete nositi i ljeti i zimi. Međutim, još uvijek možemo reći kako su najprikladnije za zimsko razdoblje, a čim krene jesen počinjemo ih polako vaditi iz ormara. 'Must have' komad ove sezone kod mnogih modnih trendseterica su definitivno chunky čizme, a u nastavku pogledajte kako ih možete kombinirati.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pod terminom chunky čizama možete pronaći i gležnjače, čizme na vezanje, gumene čizme, ali i čizme do koljene. Možete ih pronaći u raznim bojama, a vrlo lako se kombiniraju uz skoro pa sve odjevne komade. Sparite ih uz omiljenu trenirku, suknju i majicu, svakodnevnu haljinu ili mom jeans traperica. 

ZA SVAKI DAN Tako simpatične kombinacije: Bundica plus haljina u 7 formula

Kako biste dobili elegantan, ležeran ali opet trendi look iskombinirajte ih s bež ili crnim balonerom ili kaputom. 

Možete ih nositi i uz odijelo sa kratkim hlačama, uz all black kombinacije ili upariti sa bijelom košulja/haljinom i pulover vestom za moderan look.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • eho_ 25.11.2021.

    4

  • danho 22.11.2021.

    pred kojih 18 godina takve cizme bi mi bile vrh..cak sam imala neke slicne , bilo je to vrijeme partyja i mi partijaneri smo nosili takve..a ne volim se vracat modno nazat, osim ako nije vrijeme koje jos do sad nisam nosila ili bila ziva heh,ala 50te

  • Blondie.. 22.11.2021.

    Bzvz

Komentiraj...
Vidi sve komentare