To je to što me zanima!

Muž ostavlja stvari posvuda, uz najobičniji pladanj riješila sam problem nereda u mojoj kuhinji

Moj suprug po cijeloj kuhinji ostavlja svoje stvari. Gdje god se okrenem vidim ključeve, novčanik, lijekove, račune... Tome nikako nisam mogla stati u kraj dok mi kolegica nije rekla za trik s običnim pladnjem
Vidi originalni članak

Radna površina u kuhinji, osobito ako živite u otvorenom interijeru, često je na udaru pogleda. A, ako volite da su sve površine 'čiste' kao ja, i najmanja sitnica koja je tamo odložena usput može vas dovesti do ludila. To upravo radi moj muž, na otoku u našoj kuhinji stalno ostavlja svoje stvari. Inače nije neuredan, često mi pomaže u kućanskim poslovima, a voli i kuhati. No, ovo me kod njega izluđuje, kaže Liz Vaccariello, urednica magazina Real Simple

Početkom godine Liz se pridružila ekipi u magazinu. Na novom je poslu, kaže, naučila mnogo važnih caka koje su joj promijenile život. Najviše ju je oduševio trik koji joj je otkrila kolegica. Odlučila ga je isprobati na svom mužu i upalilo je, kaže. 

Kolegica mi je rekla da uzmem jedan obični pladanj, poslužavnik i da mužu kažem da sve stvari odlaže na njega. Dakle, pravilo glasi, što stane na pladanj, ostaje na pladnju. I to je to. A kad vas iznenade gosti, nereda se lako riješiti. Samo uzmete pladanj i spremite ga daleko od pogleda. 

Otišla je i korak dalje kada je shvatila da na pladanj može spremati sve što poželi. Sitne figurice, svijeće, dekoracije koje ionako u kući stoje bez ikakvog reda. Kad ih lijepo složite, mogu činiti jednu suvislu, lijepu cjelinu. 

Isto je i s ključevima, na primjer. Pladanj možete postaviti na neko mjesto na 'udaru', na samom ulazu u dom, gdje većinom svi odlažemo ključeve. 

No i papiri, računi i pošta ne moraju stvarati nered onako neugledno nabacani na ormariću ili šanku. Sortirajte ih i stavite na poslužavnik i stvar je riješena, savjetuje. 

Ako ste veliki gurman i uživate u kuhanju, te ste na radnoj površini nagomilali bočice sa začinima, ništa zato. Uzmite poslužavnik ili pladanj koji će se dizajnom uklopiti u vašu kuhinju, lijepo ih složite i dobit ćete besplatnu dekoraciju, dodaje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crna žena 10.06.2020.

    Baciš dva tri puta u smeće i brzo se nauči urednost.

  • MOC JE U ZNANJU 10.06.2020.

    Kad ga majka nije naučila onda ženi ostaje samo da se nervira zbog aljkavog muža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare