To je to što me zanima!

Muževi ismijavaju žene zbog debljine: Počelo je u trudnoći...

Suprug me osuđuje zato što ne nosim istu veličinu kao u vrijeme kad smo se upoznali, iako sam u međuvremenu rodila dvoje djece, piše jedna od žena koje su opisale iskustva na aplikaciji Whisper
Vidi originalni članak

Pišući u aplikaciji Whisper, koja omogućava da se ostave anonimne poruke, žene iz cijelog svijeta iskreno su progovorile o tome kako ih njihovi partneri maltretiraju, ismijavaju te im se rugaju zbog njihove težine. Jedna žena, tako, piše kako ju dečko potiče da jede samo jedan obrok dnevno, unatoč tome je prije toga patila od anoreksije.

LJEPOTA JE OSMIJEH Kakve god jesu - žene su žene! Poruka za prihvaćanje sebe

Druga, koja kaže da joj je partner ranije tvrdio da ima fetiš na debele žene, otkriva da je stalno osuđuje zbog njene debljine, iako zapravo i nije pretila.

Porazno, mnoge žene otkrivaju kako su njihovi ljubavnici počeli komentirati njihovo tijelo tijekom trudnoće.

PRETILOST U EU Britanke su najdeblje žene EU, Talijanke i Rumunjke najvitkije

- Drugim trudnim ženama muževi govore da su lijepe, moj samo ponavlja kako sam ogromna i kritizira me kad jedem - napisala je jedna žena. 

- Moj suprug me osuđuje zato što ne nosim istu veličinu kao u vrijeme kad smo se upoznali, iako sam u međuvremenu rodila dvoje djece - piše druga.

Lifestyle Čak i u broju 36 žene sebe vide kao debele i poružne

Jedna se žena uvijek mora vagati pred mužem, koji ju prati i kod liječnika, kako bi mu napomenuo koliko je teška. 

- Zašto stalno čini sve da bih se osjećala loše zbog svojih kila - pita se žena koju suprug stalno kritizira zbog kilaže. 

Djevojka koja se suočava sa sličnom situacijom kaže kako se ne osjeća ugodno ni dok pokušava vježbom skinuti kilograme, jer njen dečko cijelo to vrijeme komentira izgled njenog tijela. Još jednu curu partner gnjavi svaki puta kad jede, zato što, kako kaže, 'voli mršave djevojke'. 

PRAVDA ZA OBLINE Punije žene uzvraćaju udarac: Obline su ipak na Instagramu

Jedna je žena očajna zbog toga što muž stalno komentira njen izgled, iako je jači od nje, a nije rijedak primjer ni to da partneri najviše primjedbi na ženin izgleda imaju kad su - pod gasom.    

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Idi na 24sata

Komentari 100

  • nnjmkd 01.05.2019.

    Pa za takve barem ima lijeka: otvoriš širom vrata i noga u g.....u.

  • Mthesecond 30.04.2019.

    Cuj,partner imao fetis na debele zene pa se kasnije predomislio..Hahaha..Koliko li je ta navukla kilograma :)) A nebi si smjele zene to dozvoliti (osim ako nije neka visa sila koja ih sprijecava da smrsave) ozenis jednu,dobijes drugu na kraju :)) Muz recimo zgodan,skladan (ko David Beckham :) ona ko neka bublica..Haha..Kako pred ljude s njom :)) Sto zbog sebe same,sto zbog okoline mora se nekako ta figura dovesti u red,svesti na pristojnu velicinu. Muz,partner,decko bi trebao poticajno djelovati na njih,da se to stese,trebao bi se angazirati kao privatni trener svojoj "boljoj" polovici tj okruglici :))

  • Borna.2 30.04.2019.

    Pogledajte malo manipulaciju članka, priča se o tome kako tipovi prigovaraju ženama za debljinu, a na slikama sve fit cure, u formi, pa čak i zdravi, dijetalni voćni obrok. Što nisu onda te cure već postale svoje prave slike pa da vidimo o čemu se točno radi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare