To je to što me zanima!

Na meniju: Puretina s njokima u tamnom azijskom umaku...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kuhar Jurica Rep na detaljan način pokazat će vam kako skuhati puretinu na azijski način uz šećer i miso pastu. Prateći njegove upute sve će ispasti potpuno savršeno
Vidi originalni članak

Miso pasta je krema od sojinih sjemenki, a često se rabi u kombinaciji s karameliziranim šećerom kako bi se dobio fini sos, divne teksture, a odličan u kombinaciji s mesom. Naučite kako pripremiti ovo azijsko jelo uz detaljno vodstvo kuhara Jurice Repa. 

Detaljan opis i količinu sastojaka možete pronaći na Kuhari.com.

U suradnji s web siteom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte amaterskih i profesionalnih kuhara. 

Dobar tek!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Madeby 03.11.2011.

    Zanimljiva kombinacija:)Ali to nema veze s azijskom kuhinjom:)

  • JuricaRep 22.10.2011.

    NinaBonita007 puretina nije karbonizirana nego marinirana u soja sosu i zato ima takvu boju. U svakom slučaju hvala na savjetu. :)))

  • NinaBonita007 22.10.2011.

    c..c..c.. a ti si kao neki profi ili...? Gle, evo ti jedan savjet, za sada besplatan. Puretina ti je karbonizirana što generira kancerogene spojeve u njoj, kuiš? Drugim riječlima, dobar tek tebi, ovu klopicu si jedi ti sam, a mene izostavi..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare