To je to što me zanima!

Na pitanje 'je li mi guza velika u ovome?' laže 70% muškaraca

Oko 20 posto muškaraca vjeruje da im partnerice ne bi oprostile negativan komentar na račun izgleda, a četvrtina njih laže samo zato da bi šoping što brže završio
Vidi originalni članak

Žene ne bi trebale vjerovati suprotnom spolu ako je moda u pitanju, jer se većina muškaraca boji reći istinu koliko joj dobro pristaje ono što isprobava, pokazalo je online istraživanje trgovačkog lanca na veliko Very.co.uk. Oko 70 posto muškaraca ne žele povrijediti osjećaje svoje bolje polovice iskreno odgovarajući na pitanje "izgleda li moja stražnjica veliko u ovome?".

Zbog uvjeravanja partnera da im odjeća dobro pristaje žene bacaju ogromne sume novaca, čak oko 2,5 milijarde eura godišnje na odjeću koja im je premala ili im nikako ne pristaje, piše Daily Mail.

Svaki deseti muškarac vjeruje kako bi iskrenim komentiranjem izgleda partnerice u novoj odjeći sebi upropastio vikend, jer bi ona bila nervozna i ljuta, a četvrtina muškaraca priznaje da kažu dragoj da joj nešto dobro pristaje kako bi šoping napokon završio. Oko 20 posto muškaraca vjeruje da im partnerice ne bi oprostile negativan komentar i to bi kasnije upotrijebili protiv njih.

- Ipak, muškarci u 50-im godinama mnogo češće govore istinu partnerici u šopingu nego oni u 30-ima - rekla je glasnogovornica kompanije Very.co.uk Julie Donnelly.

Kažu da žele istinu

Žene su svjesne da im muškarci često lažu kako bi im udovoljili, ali nisu svjesne da im time ne čine uslugu. Tako 82 posto žena kaže da bi voljele čuti od partnera istinu prije nego što krenu na blagajnu platiti ono što su isprobale.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ljerče 16.05.2012.

    ja očito imam muža kojemu nije bed meni ništa iskreno reć... pa čemu smo onda u braku ako on mora ili šutiti ili lagati svojoj ženi... takva sam i ja prema njemu iako to njega manje boli briga... :-)))))

  • Faustina009 16.05.2012.

    Muškarci ma možete slobodno reći istinu svojim ženama, samo im nemojte prigovarati za nešto što se ne može promjeniti (boja očiju, visina, ili širina kukova)..Ako se na pristojan i uljudan način nekome ukaže da mu ne stoji dobro neka stvar, jer je taj kroj odjeće za ekstremne mršavice, onda se neće niti jedna žena/djevojka naljutiti.

  • dancy23 16.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare