To je to što me zanima!

Na vikend izlet ponosite svoju hranu i piće i izbjegnite trošak

Odaberite hranu sa složenim ugljikohidratima i proteinima za energiju koja traje cijeli dan. Kako biste izbjegli i kafiće, u termosici ponesite i kavu te ju popijte na klupici
Vidi originalni članak

Moguće je otići na vikend izlet, a ne potrošiti mnogo. Samo je bitna dobra organizacija i pametno planiranje. Za početak istražite koje je destinacije vrijedno posjetiti, a koje su vam u blizini. Neka to bude najviše sat vremena vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, hranu pripremite doma i ponesite je u ruksaku ili torbi. Najbolja hrana za jednodnevni izlet je ona koja daje dovoljno energije i osjećaj sitosti. Odaberite hranu sa složenim ugljikohidratima i proteinima za energiju koja traje cijeli dan. Najbolja hrana za jednodnevni izlet su: sendviči, orašasti plodovi, banane, energetske pločice.

SAVJETI ZA UŠTEDU Kupujte odjeću izvan sezone, a štedite i ako kupujete rabljenu

Da biste izbjegli kafiće, u termosici ponesite kavu, koju možete popiti na nekoj lijepoj klupici ili livadi. Ako ipak želite otići u neki restoran, kad odaberete destinaciju, nekoliko dana prije istražite sve o njoj. Provjerite koji su restorani u blizini i kakve su cijene. 

ŠTEDITE ENERGIJU Prljavi veš perite na najviše 60 stupnjeva i mašinu uključite tek kad je skroz napunite

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tvoj Bojler 23.09.2022.

    Nosim svog prijatelja ,svoj Bojler na leđima

  • octopuss 23.09.2022.

    Ako idete na more, nakon vikenda odite na Hrelić i prodajte maske, peraje i luftmadrace. Pritom govorite poljski i prodaja ide...

  • 23.09.2022.

    Uff hvala vam, ne znam kako se se snasao bez vaseg pametnog savjeta. Koliko samo mudrosti u vama ima, i sta bi mi bez vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare