To je to što me zanima!

Najbolje vježbe za ravan trbuh: Tako to rade Victorijine anđelice

Trenericu Kelsey Lee na Instagramu prati više od 12 tisuća ljudi. Svakodnevno im pojašnjava kako se s pravilnom prehranom i vježbama može doći do savršenih rezultata
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama često kruže razne vježbe koje navodno rade Victorijine anđelice da bi imale ravan i definiran trbuh. Sve ih je u video od 15-ak minuta spojila trenerica Kelsey Lee, koja tvrdi da je to i više nego dovoljno da bi se postigao željeni rezultat. Vježbi je nekoliko, a poanta je da se rade dvije serije istih vježbi te između njih nema pauza. 

Neke vježbe traju minutu, a neke trideset sekundi, a Kelsey svaku odradi s vama. Vrlo je važno paziti na ispravno držanje i ne 'odrađivati' neku vježbu samo reda radi jer nagli i krivi pokret može donijeti više štete nego koristi u vježbanju. S Kelsey ćete izvoditi trbušnjake, bočni plank, 'bicikliranje' u kojem suprotna ruka dodiruje suprotno koljeno i slične vježbe. 

S obzirom na to da su je u komentarima ispod videa nahvalili i poručili kako su došli do cilja, izgleda da vam treba samo malo dobre volje i prostor za vježbu. Motivaciju biste trebali imati čim se sjetite trbuha kakve imaju manekenke Victoria's Secreta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare