To je to što me zanima!

Najbolje vrijeme za vježbanje ovisi o tome koji vam je cilj...

Čeka li vas stresan dan najbolje je vježbati ujutro, za mršavljenje treba vježbati prije doručka, za izraženije mišiće vježba se nakon večere, a tad se izbjegava i alergija
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 44

  • Silvana7 Ri 17.09.2013.

    Vježbam ovak rano ujutro (cirka nekih četrdesetak minuta) i tako se najbolje pripremim za novi dan,obaveze i rastresene ljude koje svakodnevno srećem :) Cilj- Dobar osjećaj (zdrav duh u zdravom tijelu),top forma,a i mišići koji dolaze sami po sebi :) Svatko može pronaći i odvojiti neko vrijeme za sebe,za vježbanje,izlike ne prolaze..Umjesto kauča,fotelja i naslonjača,gledanja raznoraznih sapunica,dnevnika i beskorisnih show programa odaberite nešto korisno za sebe,prionite k vježbanju i nećete požaliti,rezultati će doći kad tad...A može i ono vježbanje :)

  • kung fu panda 17.09.2013.

    iscjepala sam danas 6 metara drva imam još 2 metra za iscijepati i unijeti u spremište tko još ima snage za vježbati

  • Capafiori 17.09.2013.

    Molim autora da mi propiše vježbe izvan ovih sugestivnih, Piculinih i Milanovićevih, za učvršćivanje trbušnih mišića. Ti vrapca, stalno mi se diže želudac, ali kad krene od jutra..... to je opako. Vježbe molim da budu jačine i veličine Vivian Reding jer to je izgleda prava vježba za postizanje cilja. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare