To je to što me zanima!

Najbolji ljubavnici znaju vrijednost dobrih navika

Na top-listi kvaliteta savršenoga seksualnog partnera najpoželjnije su osobine otvorenost, dobra higijena, kreativnost i pustolovni duh
Vidi originalni članak

Baš kao i u svakodnevnom životu, komunikacija je ključ zadovoljstva i u krevetu, ističu seksolozi. Partner koji će rado i otvoreno pričati o najluđim željama i fantazijama mogao bi vam otvoriti posve novi, iznenađujuće dobar, svijet seksualnih užitaka. Osim otvorenosti, visoko na popisu poželjnih osobina idealnih ljubavnika svakako je dobra higijena.
- Svatko tijekom seksualne intimnosti želi partnera koji drži do higijene, što omogućuje maksimalan seksualni užitak - kaže seksualni terapeut dr. Devesh Roy. No ugodan i svjež miris kože neće sakriti manjak samopouzdanja potaknut umišljenim tjelesnim nedostacima. Zato je briga za tijelo i dobru formu također jedan od aduta najpoželjnijih seksualnih partnera.
Monotoni ljubavnik, koji se zadovoljava rutinskim seksom, trenutačno ubija strast i želju za intimnošću. Stoga je pustolovni i kreativni tip osobe u krevetu svakako najpoželjniji.

MAŠTA ČINI ČUDA
U krevetu je preuzimanje inicijative više nego poželjno. No ono što će seksualni život odvesti na još uzbudljiviju razinu, svakako je predlaganje novih, maštovitih i strastvenih ideja.

BEZ ZADRŠKE
Poželjan je ljubavnik onaj koji se, bez zadrške i promišljanja, voljno upušta u oralni seks, ističu seksolozi. Trudi li se pritom naučiti male trikove koji dodatno intenziviraju partnerov užitak, ne puštajte ga.

SEKS U POGLEDU
Uzbuđuje li vas polugolo partnerovo tijelo toliko da, dok ga gledate, mislite samo na seks, možete li tražiti išta više, kaže dr. Devesh Roy.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare