To je to što me zanima!

Najbolji muževi po horoskopu: Oni su brižni, pouzdani, zabavni

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako pokazati ljubav i usrećiti svoju ženu. Muški Rakovi vole obasipati partnericu ljubavlju
Vidi originalni članak

Žene za partnera žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, isto kao i muškarci, a astrologija otkriva u kojim znakovima se skrivaju idealni muževi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i sretan brak: 

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako pokazati ljubav i usrećiti svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspirira. Držat će vas blizu, paziti i maziti vas.

SRETNA JE ŽENA KOJA GA IMA Muškarac rođen u ovom znaku je najbolji ljubavnik cijelog Zodijaka, senzualan i izdržljiv

 

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osjećaj razumijevanja za svoju partnericu. Vole se diviti i obasipati svoju družicu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati tone darova, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su također velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vrijeme provedeno s njima je uvijek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole obasipati partnericu ljubavlju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni te bi sve učinili kako bi usrećili svoju partnericu. 

ŽELE ZAŠTITITI SEBE VIDEO Ovi horoskopski znakovi grade zidove oko vlastitog srca

 

Ribe

Muškarci Ribe vole udovoljavati i usrećiti svoje bližnje. Nikad im nije problem napraviti ono malo ekstra kako bi usrećili svoje partnerice te kako bi se one osjećale voljenima i cijenjenima. Pobrinut će se da uistinu budu tu za njih kao stupovi snage i potpore piše Pinkvilla. Uvijek su spremni biti rame za plakanje i oslonac svojim partnericama i svim bližnjima. 

 

POGLEDAJTE VIDEO: KAD ŽELIŠ ZASPATI, A CIMER TI NE DA

Idi na 24sata

Komentari 163

  • lily A 08.12.2023.

    Ovan uzas

  • Petrinja survivor lol 04.12.2023.

    Ja sam strijelac,stoga žene čuvajte me se XD

  • snijeg_u_vlaku 26.11.2023.

    Rakovi su najbolji , znam iz iskustva .. 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare