To je to što me zanima!

Najgostoljubivija zemlja na svijetu za turiste je Irska

Turci su poznati po gostoljubivosti prema turistima, uslužnosti te vrlo ukusnoj kuhinji, a Indonezija, peta na listi, ima stroge zakone
Vidi originalni članak

Neodoljivo zabavan smisao za crni humor krasi Irce, piše Lonely Planet, britanska nakladnička kuća specijalizirana za turističke vodiče. U najnovijem izdanju još su naveli da Irci pokazuju "otvoren stav dobrodošlice prema strancima". Prema njihovoj listi najgostoljubivijih mjesta i zemalja koje bi trebali posjetiti u 2008., poslije Irske slijedi SAD, bez obzira na visoku stopu kriminala. Treće je mjesto pripalo Malawiju, toploj zemlji u srcu Afrike o kojoj je rečeno da ima najviše druželjubivih ljudi na crnom kontinentu. Posjet Africi svidjet će se onima koji druženju daju prednost nad udobnosti.

>>Turci su poznati po gostoljubivosti prema turistima, uslužnosti te vrlo ukusnoj kuhinji

>> Oceanija: Iako su poznati po brojnim državnim udarima, stanovnici Fidžija zadržali su optimizam i naklonost prema turistima.

>> Indonezija: Bez obzira na rigorozne kazne za uživanje i posjedovanje droga, najveća otočna država dočekuje goste širom otvorenih ruku.
 

>> Turska: Na bazarima, natkrivenim tržnicama, cjenkanje je obvezno. Nakon kupnje nerijetko slijedi rukovanje i poziv na piće.

>> Škotska Zemlja kiltova i dvoraca i Loch Nessa poznata je po odličnom whiskeyu te pivu koje će vam u pubu natočiti druželjubivi Škoti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare