To je to što me zanima!

Najljepši dar: Kupio je supruzi dom iz djetinjstva i uredio ga

Adam Miller (36) kupio je 114 godina staru kuću prošlog lipnja i od tada je obnavlja za svoju suprugu, Jessicu (32). Na uređenje su i više nego ponosni, a sve detalje pokazuju na internetu
Vidi originalni članak

Adam je imanje u New Yorku kupio za malo više od 3 milijuna kuna, a dodatni milijun je potrošio na uređenje. Otac četvero djece neprestano je radio oko kuće, pa se tako penjao i spuštao s ljestvi, radio je elektroniku, vodovod, žbukao, farbao, a popravljao je i rupe na zidovima i stropu.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Transformaciju kuće Adam objavljuje na svom TikTok profilu 'OldHouseAdam'.

- Kupio sam svojoj supruzi kuću u kojoj je odrasla. Obnavljam ju za našu obitelj. Teško je, ali to nam je promijenilo život na više načina nego što sam ikad očekivao - govori Adam.

@oldhouseadam

A video of our before and afters. Let me know if you like what we have done! ##homediy

♬ Wouldn't It Be Nice - Kate McGill

Ova starinska kuća ima oko 460 metara kvadratnih, a prednji dio krase četiri bijela stupa.

Unutar kuće možete vidjeti ukrašeni kamin, raskošnu blagovaonicu, veliko stubište, kupaonicu s kadom, a kuća ima i bazen.

- Želimo da ova kuća generacijama ostane u našoj obitelji. Pozvali smo svijet u svoj dom putem interneta. To je zaista bilo lijepo iskustvo, dobili smo puno lijepih poruka od stranaca. Mnogi su nam rekli kako smo ih nadahnuli da i oni naprave ovako nešto. To nas nadahnjuje - kaže Adam koji je potrošio stotine sati kako bi ovu kuću pretvorio u dom iz snova, a čak se i borio s olujom koja je uništila dijelove krova.

- Mogao sam se dodatno usredotočiti na kuću jer sam bio spor u različitim poslovima, bio je to sjajan način da ne mislim o vanjskom svijetu - rekao je.

@oldhouseadam

Who loves this green room? ##homeprojects ##diyprojects

♬ original sound - Old House Adam

Od trenutka kada je kupio kuću pa sve do sada, kuća je neprepoznatljiva, s neutralnim tonovima, oplatama od tamnog drveta, novom kuhinjom i svijetlim elementima.

- Osjećam kao da smo poslušali kuću i dali joj život i karakter kakav zaslužuje. Nije važno da samo našu priču sačuvamo, već i priču generacija prije nas - rekla je njegova supruga, Jessica.

Njihova transformacija postala je viralna jer se svidjela mnogima, a neki od Adamovih videozapisa postigli su i preko 19 milijuna pregleda. Na uređenju je radio oko 9 mjeseci.

Ljudi su kuću usporedili s onom iz filma Jumanji iz 1995. godine, dok su drugi rekli da ih podsjeća na imanje iz filma Bilježnica.

Oduševljeni transformacijom su komentirali: 'Ovo je dom iz snova. Bravo, prekrasno je', 'Volim modernizam, ali mi je drago da kuća još uvijek ima staru vibru', piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 13.03.2021.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare